用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁

自由報料 今日: 174|主題: 186420

go 今日萬O...

水晶宮

國民生產總值:74668

馬年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

買3件滿$111, 送愉快動物餅20包裝 ($30.5)

王國熱話
就結婚,感覺主管嫌棄我
呻文。。辭職決定做錯左?
有冇人日日都諗住辭職?
比屋企四位長佬會比幾多?

大宅

國民生產總值:3641

畀面勳章 BK Milk勳章

侯爵府

國民生產總值:23921

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

yeah...
送餅仔... 正..

伯爵府

國民生產總值:15032

今朝返工前經過萬o, 已經買野換咗1盒動物餅, 囝囝見到一定好開心呀.

伯爵府

國民生產總值:16486

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

阿女都好意吃,啱晒
拉拉手,好朋友,家姐豬豬,細佬牛牛^_^

子爵府

國民生產總值:11564

我都想買, 但返工時又未開門, lunch唔知仲有無

版主

國民生產總值:62424

馬年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

多謝報料
岩岩去完, 簡直係大收獲
買左支BEDEDAS沖涼bonus pack, 送支細既唔知咩sample都係$75.9, 萬0又送包1kg金象米俾我
跟住埋單$12x, 拎走埋包動物餅(20小包果d禮盒裝黎架)

原帖由 高比 於 09-11-27 10:46 AM 發表
我都想買, 但返工時又未開門, lunch唔知仲有無

子爵府

國民生產總值:10435

BK Milk勳章

唔知我今晚仲有無呢

男爵府

國民生產總值:7595

thank you

珍珠宮

國民生產總值:36679

馬年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 Charlotte_mom 於 09-11-27 10:51 發表
多謝報料
買左支BEDEDAS沖涼bonus pack, 送支細既唔知咩sample都係$75.9, 萬0又送包1kg金象米俾我
跟住埋單$12x, 拎走埋包動物餅(20小包果d禮盒裝黎架)

...

嘩, 真係好多野送喎, 包米係咪要買果隻沖涼液先有, 定係買滿幾多$就有?
明天會更好~~

侯爵府

國民生產總值:23921

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

請問萬寧買咩野送1KG金象米呀??
上星期做推廣要買個人用品, 例如: 沐浴露/洗頭水果D滿$99就送...
係咪依家仲做緊呀??

有無人知道??? 唔該..

大宅

國民生產總值:2684

原帖由 Charlotte_mom 於 09-11-27 10:51 發表
多謝報料

...

請問你買咩會有1kg金象米送?

珍珠宮

國民生產總值:33296

Thanks!
<My Blog !> [http://hk.myblog.yahoo.com/fiona0235] <雅媛-Michelle's Photoes>[0-3 yrs] (http://photos.baby-kingdom.com/hk/search.public.asp) *{幸福=不求擁有得多,但求計較得少!}*   ...

大宅

國民生產總值:1513

好媽媽勳章

啱啱我都去換左huggies,仲買多三罐糊仔,送多一大盒動物餅,抵

侯爵府

國民生產總值:20299

畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

國民生產總值:39164

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

重有買護舒寶滿 $40 ,加 $1 換維他檸檬茶 1 pack

大宅

國民生產總值:2292

Thanks

公爵府

國民生產總值:27741

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

係. 好抵...剛剛換了 1 pack 少甜
原帖由 maymay88 於 09-11-27 13:13 發表
重有買護舒寶滿 $40 ,加 $1 換維他檸檬茶 1 pack

男爵府

國民生產總值:8371

好媽媽勳章

侯爵府

國民生產總值:20380

好媽媽勳章

一早換晒了
開心其實好簡單
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎