自由報料

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

買3件滿$111, 送愉快動物餅20包裝 ($30.5)

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

yeah...
送餅仔... 正..

禁止訪問

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

阿女都好意吃,啱晒
拉拉手,好朋友,家姐豬豬,細佬牛牛^_^

子爵府

我都想買, 但返工時又未開門, lunch唔知仲有無

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

多謝報料
岩岩去完, 簡直係大收獲
買左支BEDEDAS沖涼bonus pack, 送支細既唔知咩sample都係$75.9, 萬0又送包1kg金象米俾我
跟住埋單$12x, 拎走埋包動物餅(20小包果d禮盒裝黎架)

原帖由 高比 於 09-11-27 10:46 AM 發表
我都想買, 但返工時又未開門, lunch唔知仲有無

子爵府

BK Milk勳章

唔知我今晚仲有無呢

男爵府

thank you

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 Charlotte_mom 於 09-11-27 10:51 發表
多謝報料
買左支BEDEDAS沖涼bonus pack, 送支細既唔知咩sample都係$75.9, 萬0又送包1kg金象米俾我
跟住埋單$12x, 拎走埋包動物餅(20小包果d禮盒裝黎架)

...

嘩, 真係好多野送喎, 包米係咪要買果隻沖涼液先有, 定係買滿幾多$就有?
明天會更好~~

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

請問萬寧買咩野送1KG金象米呀??
上星期做推廣要買個人用品, 例如: 沐浴露/洗頭水果D滿$99就送...
係咪依家仲做緊呀??

有無人知道??? 唔該..

男爵府

畀面勳章

原帖由 Charlotte_mom 於 09-11-27 10:51 發表
多謝報料

...

請問你買咩會有1kg金象米送?

珍珠宮

Thanks!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

大宅

好媽媽勳章

啱啱我都去換左huggies,仲買多三罐糊仔,送多一大盒動物餅,抵

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

重有買護舒寶滿 $40 ,加 $1 換維他檸檬茶 1 pack

大宅

Thanks

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

係. 好抵...剛剛換了 1 pack 少甜
原帖由 maymay88 於 09-11-27 13:13 發表
重有買護舒寶滿 $40 ,加 $1 換維他檸檬茶 1 pack

男爵府

好媽媽勳章

公爵府

好媽媽勳章

一早換晒了
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

首頁

尾頁

跳至