用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁
王國facebook
go Thai Massage

子爵府

國民生產總值:10523

灣仔咁多Thai Massage, 你地試過邊間正咖? 今日去咗海天漁港前d有間叫Siam Thai, $88/45 mins. 係朋友試過介紹. 間野細細地好似架步咁 不過又好鬼旺. 遊客同本地客都有. 我做咗兩part, $176唔洗比小費. 師傅功夫唔錯咖. 係地方細同簡陋囉. Book唔到beauty salon去呢度都好過返大陸.

你地仲有無好介紹?

王國熱話
老婆因功課問題日日閙個女
2歲半囝好怕陌生
大叫大嚷
通常返Playgroup一堂幾長時間?

子爵府

無website咖. 細細間. 唔係朋友試過真係唔會搵到洛克道囉. Tel #2511 9488

子爵府

今日試咗維景對面2/F果間. 又係叫Siam Thai.不過佢話同駱克道果間無關係(但卡片design都一樣咖喎 ). 呢間企理好多. 個師傅技術好好,仲按埋胸,真係好有泰國feel. 呢間會再幫襯.
唔知果間"泰舒適"得唔得. 佢地有中式按摩,我驚係大陸人開,掛羊頭賣狗肉咋.有無人試過?

子爵府

一號果日又去幫襯. 佢地二十號之後會搬去駱克道喎. 不過電話無改. 記得預先打電話去問. 我都唔係好知確實新地址.

原帖由 二少奶 於 10-10-3 20:00 發表
今日試咗維景對面2/F果間. 又係叫Siam Thai.不過佢話同駱克道果間無關係(但卡片design都一樣咖喎 ). 呢間企理好多. 個師傅技術好好,仲按埋胸,真係好有泰國feel. 呢間會再幫襯.
唔知果間"泰舒適"得唔得. 佢地 ...

子爵府

打電話去問過灣仔街市附近果間"泰舒適". 原來佢地真係唔係泰國師傅做咖

伯爵府

國民生產總值:16443

原帖由 二少奶 於 10-10-3 20:00 發表
唔知果間"泰舒適"得唔得. 佢地 ...

how much 

子爵府

推油$98/45 MINS
原帖由 hiragana 於 11-1-13 15:27 發表

how much 

子爵府

今日去幫襯新舖, 原來就係我第一次幫襯果間'架步'樓上 . 新舖有獨立房, 好企理. 又有自己洗手間. 無加價.

原帖由 二少奶 於 11-1-4 14:30 發表
一號果日又去幫襯. 佢地二十號之後會搬去駱克道喎. 不過電話無改. 記得預先打電話去問. 我都唔係好知確實新地址.

別墅

國民生產總值:813

這問這問新舖就是維景對面2/F果間嗎? Pls give me the telephone number. $98/45 mins?

Thanks

原帖由 二少奶 於 11-2-5 20:55 發表
今日去幫襯新舖, 原來就係我第一次幫襯果間'架步'樓上 . 新舖有獨立房, 好企理. 又有自己洗手間. 無加價.

子爵府

loklokBB 發表於 11-2-23 11:18
這問這問新舖就是維景對面2/F果間嗎? Pls give me the telephone number. $98/45 mins?

Thanks

係呀. 我今日又去, 幫我做果個幾好喎. 夠力又到位. 唔知係咪新嚟, 唔識廣東話. 少少英文ok既. Number #31.

子爵府

ls0909 發表於 11-5-30 15:21
回覆 二少奶 的帖子

pls advise the address & tel.

星期六同兩個朋友去. 老細話真係唔做得推油喇. 佢地個牌只可做泰式同腳底按摩. 你地重啱既我至PM資料.

joycepsk  我想試吓, pm資料比我, 唔該晒.  發表於 11-6-10 15:08
ls0909  我係想泰式全身按摩架.  發表於 11-5-31 09:40

大宅

國民生產總值:1602

有冇人試過足健康???

二少奶  係邊度? 做唔做身咖?  發表於 11-9-1 18:29

子爵府

二少奶 發表於 11-2-5 20:55
今日去幫襯新舖, 原來就係我第一次幫襯果間'架步'樓上 . 新舖有獨立房, 好企理. 又有自己洗手間. 無 ...

上星期六又去, 竟然無加價,仲係$88/45 MINS. 聽到隔離房個客話介紹朋友比佢個師傅, 好似叫呀信. 下次試吓佢先. 上次我朋友試果個細細粒唔見咗, 唔知係咪又返咗泰國. 我估識廣東話果D至係長工.
嗱, 唔係熟客一定唔做推油如果想推油唔洗問我攞資料.

子爵府

上個月又去過真係無推油喇.

子爵府

二少奶 發表於 10-3-20 22:03
灣仔咁多Thai Massage, 你地試過邊間正咖? 今日去咗海天漁港前d有間叫Siam Thai, $88/45 mins. 係朋友試過介紹. 間野細細地好似架步咁

噚日又幫襯番呢間’架步’因為樓上果間好爆,full booking.呢間可以推油,#198/兩parts (90mins).如果樓上仲未有推油牌,以後可能幫襯番’架步’.果頭幾間泰式按摩,係呢兩間最平.

子爵府

今日同兩個朋友上"架步",佢地果兩個師傅好OK (#3,#38), 但我果個就唔掂,全程無力無heart. 推油好似幫我搽油咁.叫咗佢大力d都無改善.按頭按額呢d唔洗用力既就按好耐. 如果上去千其唔好搵個肥肥矮矮既.個樣好懶咖.

大宅

國民生產總值:1703

畀面勳章

回覆:Thai Massage

今日試左疑似二少奶介紹果間Thai massage, 早去冇乜人,做左2.5part, 仲係收緊$88/45mins,又做得幾好喎,好過上大睦!尤其好tire果陣,近近地,啱唒灣仔媽媽

大宅

國民生產總值:1979

引用:今日試左疑似二少奶介紹果間Thai+massage,+

原帖由 mymelody0701 於 12-08-17 發表
今日試左疑似二少奶介紹果間Thai massage, 早去冇乜人,做左2.5part, 仲係收緊$88/45mins,又做得幾好喎, ...
純粹body massage or 推油?

男爵府

國民生產總值:5909

我噚日都去咗二少奶介紹嗰間"架步" OK wor..... 又平又舒服...好過返大陸... 唯一係無得沖涼... 不過有的話又唔會係呢個價囉....
真係好介紹

大宅

國民生產總值:1979

回覆:orange_yyk 的帖子

Need to book in advance and buy package? Where it is? Thx

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎