興趣嗜好

跳至

首頁
23456...12

尾頁

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

原帖由 babypooh26 於 11-2-28 18:16 發表
我用到skype啦,請問係咪打去任何一個海外的用戶,free of charge架,對方也有裝呢個function的

skype to skype? free of charge.

大宅

Thx a lot

原帖由 chan803 於 11-2-28 20:36 發表

skype to skype? free of charge.

民房

之前download 咗個免費嘅iphone app,有好多好靚嘅iphone wallpaper..仲可以襯番iphone case

http://itunes.apple.com/hk/app/f ... er/id347002361?mt=8

大宅

Thx

我返來啦

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

好用app
appshopper
如好多app可以下戟 同埋會話你知有咩app由收錢變左free

Instagram
可以整靚靚d相 同埋可以睇到唔同國家既人影既相 好多相睇 好靚

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

再黎

whatsapp
us$0.99 唔同台用佢send相/片/文字都係free 只扣date

團購情報
可以睇到有咩優惠 (e個app 超好用 好多平野汁到)

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

仲有

講數佬

可以check到邊到有開倉,有邊間shop有折

hotline direct

e個app有各大公司既電話 同教你點樣可以直接搵到d cs

TXT reader
可以睇到txt小說
愛睇小說/書既朋友 記住要裝 free的

民房

(1) WhatsApp ~~ must download!!!

(2) Feed4Life ---- fun new game.

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

BabyNestoratie 發表於 10-3-28 23:56
好多潮媽都轉用iphone,
不如講下有咩好的application 可以用呀
free既就更好

我搵唔倒呢個"olarize"apps 呀!

大宅

p tracker (lite) <-- 記錄period 同埋排卵日子
myepg <-- tbb的節目表
hachi cal <-- schedule, 可以寫多好多野! pay 版仲可以分color添! 用黎記錄埋小朋友的時間表,好用!

paklok  請問hachi cal呢個, 免費同收費版分別大嗎?
如果我純粹想記下日子, 免費版應付到嗎?  發表於 11-5-22 20:38

大宅

"香港常用網址"~呢個apps好好用~推介推介

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問有無學日文既apps 或者日文字典apps 呀??
身體健康,生活愉快

洋房

回覆 JFFamily 的帖子

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

gloria.joe 發表於 11-4-28 09:43
p tracker (lite)

想問佢period都有分多/少(唔同顏色), 係咪要paid version先有?

另外答paklok, 我覺得已ok好用了, 佢最難得係可以copy, 其他行事曆係無呢個function的, 讚!

paklok  謝謝回覆!  發表於 11-5-25 15:41
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

別墅

回覆 fanlee 的帖子

學日文有: 學日語LITE版另一個簡單日語對話器: Japanese 1

禁止訪問

環保接龍勳章 大廚勳章

別墅

另外我今日想介紹另一個好實用的apps比大家
如果平日有記錄自己用左幾多錢的媽媽, 就一定會好LIKE尼個APPS.
佢叫做"IGGIE" 非常簡單易用, 又有chart, password
you must like it:

別墅

the name is Piggie....i dont know why it became a icon in my previous reply, hahha

別墅

回覆 kc_01k 的帖子

this apps no longer exist, should be deleted by the developer already.....

別墅

知道大家都好鐘意影相, 可惜POLARIZE已經無左啦
不過我想介紹另一個本人覺得好值得比的相片處理apps.
正確D佢其實係一個記錄.
the apps' name is "Notica", US1.99. but most of my friends bought it after my introduction, u can record your pics with some sentences, and make the pic very stylish.

首頁
23456...12

尾頁

跳至