美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

打完laser後,記住返嚟同sis講下效果呀!雖然我係dermes做緊,但都好想八下

原帖由 ~~~Tinny~~~ 於 10-7-2 23:02 發表
我準備下星期去Pretty medial 打Laser 脫毛呀,因為佢而家做緊超特價 $999 永久脫underarm呀!!
問過佢地sure係永久,but唯一要求係一定要新客,即係未開過course ge!!

別墅

原帖由 beautyholic 於 10-4-14 17:03 發表
咁請問musee脫毛係咪用彩光? 佢嘅技師手勢ok ma? 我想去試吓.

我在musee做過6次,較果唔太好,2月才做一次,而且他們很難book位,如果你遲到不但沒有得做,而且要罰錢 !! 他們不會打"倒生毛的位置",而其他公司都會打的.

昨天去了dermes試,他們的laser原來是無痛的,只是暖的,不過都比較貴,peak hour $18000 (送lip),non-peak $9800, 他們說包6-8次,之後如果唔ok,再參加售後服跟進,做到沒有毛,不過都幾hard sell ,我說要考慮,她都拉住唔想比我走。

大宅

原帖由 happyla 於 10-7-8 10:17 發表

我在musee做過6次,較果唔太好,2月才做一次,而且他們很難book位,如果你遲到不但沒有得做,而且要罰錢 !! 他們不會打"倒生毛的位置",而其他公司都會打的.

昨天去了dermes試,他們的laser原來是無痛的,只是暖的,不過 ...

$18000 咁貴, O個時我去都係$11500 連埋UPPERLIP, 但係我都覺得貴, 最後去O左CASE , 平好多, 佢O地用部機都係同DERMES一樣。。 

大宅

原帖由 smallbee 於 8-7-2010 11:18 AM 發表

$18000 咁貴, O個時我去都係$11500 連埋UPPERLIP, 但係我都覺得貴, 最後去O左CASE , 平好多, 佢O地用部機都係同DERMES一樣。。 

18000嗰個係新嘅無痛技術, 我治療師話香港依家得佢地dermes有咋~ 用舊嗰隻痛痛地, 都仍然係11500連lip呀!

首頁

尾頁

跳至