親子旅遊

跳至

首頁
12345...23

尾頁

民房

我想暑假帶阿仔去沖澠玩,都會租車自駕,請問有d也嘢行程同住邊間酒店好呢?Thx

男爵府

我啱啱都睇緊沖繩d行程, 因帶亞仔(3yrs),打算跟tour, 睇到永x個行程都幾ok, 有冇人可比d意見, 6/7月去ok嗎?

大宅

for 妳 reference, 我有好多朋友去過,自己去的全部話好正,一定會再去...跟團既就全部都話唔好玩,亦唔recommend我去...睇妳自己點睇啦,因跟團住d resort自己book會好貴...
最後,我決定自駕遊,下個月出發!
原帖由 joyce_baby 於 10-5-5 16:43 發表
我啱啱都睇緊沖繩d行程, 因帶亞仔(3yrs),打算跟tour, 睇到永x個行程都幾ok, 有冇人可比d意見, 6/7月去ok嗎?

民房

HebeMama, 妳可唔可比d資料我呀?例如住邊間酒店、係邊度租車? Thx

原帖由 HebeMama630 於 10-5-5 17:38 發表
for 妳 reference, 我有好多朋友去過,自己去的全部話好正,一定會再去...跟團既就全部都話唔好玩,亦唔recommend我去...睇妳自己點睇啦,因跟團住d resort自己book會好貴...
最後,我決定自駕遊,下個月出發! ...

瑪瑙宮

大廚勳章

原帖由 joyce_baby 於 10-5-5 16:43 發表

i like EGL jnaa05 tour ..... i join it at 09/06 ..... my family 9 persons... also join this jnaa05 ...at 16/6 .....
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

瑪瑙宮

大廚勳章

原帖由 jjmather 於 10-5-5 18:19 發表
HebeMama, 妳可唔可比d資料我呀?例如住邊間酒店、係邊度租車? Thx

http://www.otsrentacar.net/
國語招呼 可在site book 定....
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

大宅

我响呢樹租車www.otsrentacar.ne.jp/, 24hrs先計一日,我去6日,第二日1100先攞車,last day 1100還車,只係円13600,好平...or呢處 www2.tocoo.jp/english/ 其實呢樹平d,睇吓妳租車時間,妳格吓價先,不過呢樹好奇怪,用英文book平過用中文book...
至於hotel,我想玩埋d名勝,所以只係第二、三晚住(名護附近)resort,其它3晚住那霸...
妳summer去,我suggest妳買HK Express d package,因我有friend買咗,亦check咗話7月1X日後d resort hotel好貴,我個friend又係去6日,package included 2晚resort hotel,一家三口好似$14XXX...
希望幫到妳& have a nice trip...
原帖由 jjmather 於 10-5-5 18:19 發表

民房

Thx, HebeMama!我哋打算8月中出發,都會貴d,不過無辦法啦,要等阿仔summer course完咗先去得。祝妳行程愉快!可以的話,去完返黎講吓妳嘅遊程比我參考!

原帖由 HebeMama630 於 10-5-6 00:02 發表
我响呢樹租車www.otsrentacar.ne.jp/, 24hrs先計一日,我去6日,第二日1100先攞車,last day 1100還車,只係円13600,好平...or呢處 www2.tocoo.jp/english/ 其實呢樹平d,睇吓妳租車時間,妳格吓價先,不過呢樹好奇怪,用英 ...

大宅

畀面勳章

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章

我3年前去都係係EGL book機票酒店 + 車....... 都好方便...

係機場toyota就可以pick up..... 加上EGL好好.... 因為颱風delay關係..... 車/ 酒店全部縮短..佢one stop 幫我改哂...又比番錢我...

佢地仲好好咁幫我諗埋行程....又唔怕我煩...係咁改酒店

原帖由 jjmather 於 10-5-5 15:44 發表
我想暑假帶阿仔去沖澠玩,都會租車自駕,請問有d也嘢行程同住邊間酒店好呢?Thx

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

有老有幼都係跟團好d
我睇咗行程都ok, 可唔可以去完個trip之後比d意見呀?
我最快要6月尾先出發
e+先5月頭你已經報咗團? 個團好快滿嗎?

原帖由 seaheart88 於 10-5-5 21:00 發表

i like EGL jnaa05 tour ..... i join it at 09/06 ..... my family 9 persons... also join this jnaa05 ...at 16/6 .....

男爵府

嘩, 你咁早已經報咗團啦, 好爆嗎?
我都打算報6月尾/7月頭既團, 但仲諗緊永x/EGL

原帖由 焯嵐媽咪 於 10-5-6 11:39 發表
我都係JOIN左依個,不過6月尾自出發,希望有好天氣同好玩啦!

複式洋房

請問大住個肚去沖繩OK嗎?
如果暑假去,我個肚應該有7個月左右。

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

我都plan緊9月出發, 可以share下自由行既行程嗎?

同埋想問究竟跟團去抵d / 自由行抵d?

沖繩食,買使費貴嗎? 英文溝通ok嗎? 我本身唔識日文!

唔知係邊可買到平機票? 我上網睇9月都要3千尾!!

男爵府

大肚去旅行ok否我就唔清楚, 但你已到時有35周, 一定要問清楚airlines比唔比你上機, 驚你突然生得唔知點算, 又或去到當地bb要出黎一齊玩, 國藉點算?

原帖由 cathy_csy 於 10-5-6 15:15 發表

瑪瑙宮

大廚勳章

原帖由 joyce_baby 於 10-5-6 15:03 發表
有老有幼都係跟團好d
我睇咗行程都ok, 可唔可以去完個trip之後比d意見呀?
我最快要6月尾先出發
e+先5月頭你已經報咗團? 個團好快滿嗎?

你唔明亦可能你真係無留意 egl d price ...佢真係做得出越遲報越貴.... 而且真係差好 X多....

我4月8報 6月16 (我9個family 係呢日去jnaa05) ....5199-100 (coupon) ... 你知道今日咩價嗎? 6199.00 ....差好遠架....

我自己就又係4月8前報6月9 jnaa05 2個人去 ...都係5199-100-100(coupon + vip) = 4999 .... 今日價... 5999.00 ....
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

瑪瑙宮

大廚勳章

原帖由 kaiyee 於 10-5-6 16:02 發表
我都plan緊9月出發, 可以share下自由行既行程嗎?

同埋想問究竟跟團去抵d / 自由行抵d?

沖繩食,買使費貴嗎? 英文溝通ok嗎? 我本身唔識日文!

唔知係邊可買到平機票? 我上網睇9月都要3千尾!! ...

正路應該跟團平d... 因為基本包晒入場費車費.... 但只係你怕唔怕跟團........ 我原來都係自由行 , 但一來package 都唔係平 , 二來 , egl 去個d行程我都真係想去 .... 而且以往我們都經常跟 egl ...連續幾次近呢1-2年都好滿意 ... 所以就去囉...
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

瑪瑙宮

大廚勳章

原帖由 cathy_csy 於 10-5-6 15:15 發表

好心就生左先啦... 籮咁大仲攪去旅行... 如果係 family 旅行都去少年啦... 一陣有咩事 ...嚇親成機人呀.... 你都應為你肚入面個小生命著想.... 做個負責的母親.
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

首頁
12345...23

尾頁

跳至