親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人最近返過廣州玩? 好幾年沒返過, 唔知而家有咩熱點值得去? 酒店住邊間好? 打算玩2~3天.

洋房

原帖由 gogo802 於 30/7/2010 18:42 發表
有無人最近返過廣州玩? 好幾年沒返過, 唔知而家有咩熱點值得去? 酒店住邊間好? 打算玩2~3天.

如你去長隆樂園埋住長隆樂園酒店,

因廣洲都大..要睇你想去便區玩啦..!
現在廣洲地鐵好方便,
如自由行
去行婚紗街...
一德路...
步行街...食通天呀...!

你可以問問永東 / 美食之旅參考行程啦..!

洋房

原帖由 gogo802 於 30/7/2010 18:42 發表

點:
必去景點:越秀公園沙面中山紀念堂
廣州美食:廣州酒家、蓮香樓、炳胜、蓮香樓、陶陶居、伴溪酒家;
玩樂地方:長隆歡樂世界香江野生動物世界長隆水上樂園
購物娛樂:北京路、上下九步行街、天河城
·
上下九路步行街----地鐵黃沙/長壽路站,吃牛什、雲吞面、到荔灣廣場西關人家食廣州菜。
·
天河城、正佳廣場----地鐵體育東路站,shopping都不錯,廣州書城----地鐵坑口/芳村站 白鵝潭風情酒吧街

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 gogo802 於 10-7-30 18:42 發表

好以去廣州有直通車promotion呀....上網search下

洋房

原帖由 Sindy 於 31/7/2010 15:13 發表

好以去廣州有直通車promotion呀....上網search下

你打永東旅遊..!.

首頁

尾頁

跳至