興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

~~祝大家狗年行大運, 龍精虎猛, 財源廣進, 心想事成, 恭喜恭喜~~

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子

夜安的初五...
~~祝大家狗年行大運, 龍精虎猛, 財源廣進, 心想事成, 恭喜恭喜~~

祝大家狗馬亨通,狗屁過人{不通?},狗鴻股旺,長長狗狗{9唔搭8?}...+
認真:身體健康 至真 ...

油牆架奇圓潔,諸位開工大吉!?

子爵府

回覆 ChunChun_Daddy 的帖子
祝大家狗馬亨通,狗屁過人{不通?},狗鴻股旺,長長狗狗{9唔搭8?}...+
認真:身體健康 至真 ...

油牆架奇圓潔,諸位開工大吉!?

恭喜恭喜, 今年搵多d, 萬事大吉, 恭喜恭喜...

話咁快又到假期尾聲...
我諗住初七or八開...

今年過得比較平淡, 唯一節目係拜年+拜年, 可能聽日會睇場戲, 又諗緊想去玩室內漂移, 跟住就繼續捱騾仔...

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
恭喜恭喜, 今年搵多d, 萬事大吉, 恭喜恭喜...
話咁快又到假期尾聲...
我諗住初七or八開...
今年過得比較平淡, 唯一節目係拜年+拜年, 可能聽日會睇場戲, 又諗緊想去玩室內漂移, 跟住就繼續捱騾仔...

初八啦!發發聲...丫嘛...
今day我已開工大吉了...真好想學你初八先開,抖/玩多兩日得2日哇...
"室內飄移"??

子爵府

初八啦!發發聲...丫嘛...
今day我已開工大吉了...真好想學你初八先開,抖/玩多兩日得2日哇...
"室內飄移"??

初八啦, 橫掂聽日要去朗豪坊取speaker, 費事開開下工走過去啦...

室內飄移...早兩年興起...到而家開左好多間...
見倒廣告$98/位, 玩一節漂移車+一份套餐...都ok既...

男爵府

o黑o黑 發表於 18-2-22 01:01
室內飄移...早兩年興起...到而家開左好多間...見倒廣告$98/位, 玩一節漂移車+一份套餐...都ok既...
Never hear of 室內飄移 b4. 玩一節 = 2 mins

Happy doggy (style) year

"And liftoff, the final liftoff of Atlantis, shoulders of the space shuttle, America will continue the dream."

"Liftoff for the final launch of Endeavor.  'xpending our knowledge, 'xpending our lives in space."

"The final liftoff of Discovery, a tribute to the dedication, hard work and pride of America's space shuttle team."

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
室內飄移...早兩年興起...到而家開左好多間...
見倒廣告$98/位, 玩一節漂移車+一份套餐...都ok既...

wow...真係少聽呢瓣...之前有片介紹果d(小型高卡車{室內}?)開晌九龍灣...
如今你玩的...原來又另一款...真係有over 2年history了...
http://orientaldaily.on.cc/cnt/lifestyle/20160102/00321_004.html
我諗$$$應該已經5是呢個價啦?

侯爵府

畀面勳章

回覆 Aardvark 的帖子
Happy doggy (style) year

耶~迎狗接福......

子爵府

Never hear of 室內飄移 b4. 玩一節 = 2 mins

睇落好似幾好玩, 一節好似大約十分鐘, 其實仲有B餐, $168玩2.5h+一份套餐, 呢個好似抵玩好多...

子爵府

wow...真係少聽呢瓣...之前有片介紹果d(小型高卡車{室內}?)開晌九龍灣...
如今你玩的...原來又另一款...真係有over 2年history了...
http://orientaldaily.on.cc/cnt/lifestyle/20160102/00321_004.html
我諗$$$應該已經5是呢個價啦?

呢款係主打玩漂移, 睇片見有d人真係甩得好靚, 有d就打哂白鴿轉我諗應該幾過引既...

之前講果個係yahoo團購價, 早幾日見倒的...
Here
planB好似ok喎...

男爵府

o黑o黑 發表於 18-2-23 00:32
Here
  • 選項B、C每人可獲分配手帶作記認,任玩時段內可以不斷登記
  • 星期一至五全日適用
  • Crazy Cart適合180磅以下/身高120cm以上人士使用 (頂速: 22km/hr)
  • Crazy Cart XL適合240磅以下及16歲以上人士使用 (頂速: 30km/hr)
Only valid from Mon-Fri ...
"不斷登記", i.e u still have to wait for the line ...
180lbs or below can only pick 22km/hr ...
"And liftoff, the final liftoff of Atlantis, shoulders of the space shuttle, America will continue the dream."

"Liftoff for the final launch of Endeavor.  'xpending our knowledge, 'xpending our lives in space."

"The final liftoff of Discovery, a tribute to the dedication, hard work and pride of America's space shuttle team."

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
呢款係主打玩漂移, 睇片見有d人真係甩得好靚, 有d就打哂白鴿轉我諗應該幾過引既...

Here

goGOgo...o岩玩梗係去馬啦!約晒成棚人去玩就最抵...

子爵府

Only valid from Mon-Fri ...
"不斷登記", i.e u still have to wait for the line ...
180lbs or below can only pick 22km/hr ...

Mon-Fri係yahoo團購價, sat/sun要收正價, 冇咁抵玩喇...

應該係啦, 每節完左再玩要再排隊, 都合理既, 我諗閒日應該唔會太多人卦, 只要唔係學校假期...

我諗果個應該係負重上限, 睇番網頁佢係咁講:
"Crazy Cart適合180磅以下/身高120cm以上人士使用 (頂速: 22km/hr)"
"Crazy Cart XL適合240磅以下及16歲以上人士使用 (頂速: 30km/hr)"

即係240磅以下16歲以上就可以玩30km/hr , 180磅以上就唔可以揀22km/hr了, 而超過240磅就可以齋睇算, 照字面就係咁解?!

子爵府

goGOgo...o岩玩梗係去馬啦!約晒成棚人去玩就最抵...

係架, 成棚人玩肯定hi好多, 嗌到喉龍痛都似

C餐最抵玩, 最平, 合哂我地一家4口, 仲有餐食, 6舊ok啦...
應該點都會去玩番轉架喇, 呢個優惠至到4月尾, 大把時間

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子

彈一嘢上返黎先

最近公C兩忙啦....
games也單撈左好幾個,忙於試玩刀未正式黎料><;
繼vr鏡後,又發左傻敗左隻cheapy航拍機...仲係試飛中><{但技術實在太差/也沒地方適合放非支...}
包膠完不...繼續忙過...

子爵府

彈一嘢上返黎先

最近公C兩忙啦....
games也單撈左好幾個,忙於試玩刀未正式黎料><;
繼vr鏡後,又發左傻敗左隻cheapy航拍機...仲係試飛中><{但技術實在太差/也沒地方適合放非支...}
包膠完不...繼續忙過...

剛剛過完年就咁忙? 我就麻麻地喇, 年頭比較靜小小...

航拍機? 我以為A兄有興趣, 原來你都有? 咁好唔好玩呢? 拍片質素如何?
幾$呢? 其實我都有過心思思想試下...

我呢排都冇乜打機, 手機反而有...每次十令分鐘咁上下
呢隻...見playstore新上架dl黎試下...

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子

剛剛過完年就咁忙? 我就麻麻地喇, 年頭比較靜小小...

航拍機? 我以為A兄有興趣, 原來你都有? 咁好唔好玩呢? 拍片質素如何?
幾$呢? 其實我都有過心思思想試下...
我呢排都冇乜打機, 手機反而有...每次十令分鐘咁上下
呢隻...見playstore新上架dl黎試下...
係啊~過完年矛幾耐就開始忙了...矛計!!

A兄果d嘢嘢係用皮皮聲計......我呢d窮巴巴...幾舊水逃保貨色乍,不過就去左華強北果鼠無聊地閒逛敗左返黎...
屬摺疊式4軸風扇蒜係幾穩定掛,但未熟操控好多時撞牆撞物件收場...但又幾com捱撞,哈哈!
到e+刀只是玩左幾嘢,沒乜地方可以正式操下,只晌陝窄房間上升下降玩兩嘢便撞嘢倒下...
送果個"ps2"搖控手掣刀未用{要插3粒aaa電><};e+就貢晌手機上用單撈而來嘅app黎玩乍...
未正式拍過片/影相...但一路飛佢一路著住cam的,好似720p掛...等操熟d先黎料啦

鐵拳手遊?最近至出乍咩?矛留意呢瓣...仲以為之前出pc版時同期出埋mobile ver.添?
(因之後矛幾耐見已有app site post呢隻驚出黎晌d 手遊game DL site度了...)
PC game嘛...刀5知道原來呢隻crash time 2已是n年前舊作但照DL返黎玩,又幾得喎!
免裝的,晌W10上玩又ok喎...

呢隻也happy driving中...

而另一隻新嘢...真係似足古惑狼/spyro/mario果亭 full action過關game....
呢次仲必須W10先玩得...得左^^正!!可以懷緬返過往"攞齊晒嘢過關"歡樂時光^^

子爵府

A兄果d嘢嘢係用皮皮聲計......我呢d窮巴巴...幾舊水逃保貨色乍,不過就去左華強北果鼠無聊地閒逛敗左返黎...
屬摺疊式4軸風扇蒜係幾穩定掛,但未熟操控好多時撞牆撞物件收場...但又幾com捱撞,哈哈!
到e+刀只是玩左幾嘢,沒乜地方可以正式操下,只晌陝窄房間上升下降玩兩嘢便撞嘢倒下...
送果個"ps2"搖控手掣刀未用{要插3粒aaa電><};e+就貢晌手機上用單撈而來嘅app黎玩乍...
未正式拍過片/影相...但一路飛佢一路著住cam的,好似720p掛...等操熟d先黎料啦

鐵拳手遊?最近至出乍咩?矛留意呢瓣...仲以為之前出pc版時同期出埋mobile ver.添?
(因之後矛幾耐見已有app site post呢隻驚出黎晌d 手遊game DL site度了...)
PC game嘛...刀5知道原來呢隻crash time 2已是n年前舊作但照DL返黎玩,又幾得喎!
免裝的,晌W10上玩又ok喎...

你北上黎? 幾舊水又幾平喎, 幾時拍d片黎睇下?
手機鐵拳剛出冇耐, 之前係"預先登記", 有禮物包送, 我都登記左, 點知到正式上架, 說好的禮物包竟然走數

隻Super lucky's tale幾得意喎, 真係似足古惑狼...

大宅

2023年兔年勳章 牛年勳章

Gravel 唔錯,要幾多GB位?

大宅

2023年兔年勳章 牛年勳章

隻狐狸仔呢類就留番比D後生友玩,NMCOT

首頁

尾頁

跳至