自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

環保接龍勳章

各位,請問有冇良師頌歌詞連琴譜呢?最好是文件檔. 謝謝.
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

複式洋房

歌詞:

年輕的我 時有困惑
純真可愛 疑問卻多
誰為我啟蒙 教導我思考
知識禮義 明是與非

成長的我 時有挫敗
內心苦惱 難覓曙光
誰令我開懷 更在我身邊
多番勉勵 燃亮了我

良師啊 是你一顆
愛心關懷 燃亮了我
師恩浩蕩 齊頌贊歌
感激恩師 培育了我

如今的我 懷有抱負
立身處世 行事有方
誰令我堅強 敢面對艱苦
師長教導 成就了我

良師啊 是你一顆
愛心關懷 燃亮了我
師恩浩蕩 齊頌贊歌
感激恩師 培育了我

男爵府

環保接龍勳章

謝謝你的幫忙.. 請問有冇附琴譜的呢?
其實我有一份. 但係pdf檔. 而且又比較灰暗色..
請問有冇人知道點可以將pdf檔轉做文件檔呢?
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

del

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

搵到, 轉咗做jpg upload埋上網, 自己去dl吧

http://img832.imageshack.us/f/page1s.jpg/

http://img835.imageshack.us/f/page2a.jpg/

http://img683.imageshack.us/f/page3d.jpg/

男爵府

環保接龍勳章

萬分感激你們熱心的幫忙..
請問有冇係琴譜連歌詞..

王國長老

原帖由 Harry媽 於 10-8-5 15:58 發表
萬分感激你們熱心的幫忙..
請問有冇係琴譜連歌詞..

都好貪心啫, 得一想二

男爵府

環保接龍勳章

原帖由 小倩 於 10-8-5 21:09 發表

都好貪心啫, 得一想二

好多謝你的幫忙. 我衷心的感謝你.
但係我想講聲. 我唔係貪心. 得一想二. 而係由一開始我就係咁要求..希望有人幫到我.. 你可以看我的post..

首頁

尾頁

跳至