自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

有, 我而家減緊.

男爵府

好媽媽勳章

係註冊營養師幫妳減架
用食物材料份量 + 運動

男爵府

好媽媽勳章

係啊, 一樣架, 睇下妳想速戰速決 定 慢慢黎囉

男爵府

好媽媽勳章

米記都係一樣, 我去mk做過評估, 唔join都係黑面, 狂問我點解, 又話下次黎要俾原價, 最後, 我都係無join, 因為我跟我朋友join左尚xx.
我果陣去tst做評估, 個女仔經理好仔細咁聽我既問題, 之後跟我個營養師離職前同我講返, 佢接我case果陣已經知道我好緊張今次得唔得, 令佢有壓力 驚驚地 呵呵... 結果, 我好乖, 之後跟我果個都話唔擔心我會亂食野, 係一個好乖的客人.
我join9個月減肥+6個月keep fit, 要成萬八蚊架, 而家過左6個月, 我減左35磅啦. 我係減得慢d, 因為參加之前的身陳代謝好差好差, 佢地預我一個月減5磅咋. 而家so far都跟到進度, 在減肥期完結果陣, 要減多過45磅, 應該無難度.
至於米記會嚴謹好多, 一個月預你減6-8磅, 運動量會比我而家多, 可以食的份量亦相對少d(我而家118磅重食緊1565隔日特別餐13xx)

原帖由 lovelykitty 於 10-9-30 16:31 發表
前日我上過去....
之前聽左佢地個講座...咁都覺得有興趣啦...
於是就用o左果日特別有既優惠,以$80蚊去做一個原價3佰幾蚊幾初步評估啦..

咁上得去,一定係預o左佢會sell plan咖啦...
而我六都係有興趣先會上去了解多d ...

男爵府

好媽媽勳章

米記-速戰速決
尚記-慢慢黎
我個人覺得兩間都會work, 因為方法係一樣, 只差時間問題.
另一要點就係keep fit期的問題了, 米記得兩個月, 尚記有六個月(我個case), 有足夠時間俾我學習正確的飲食態度.

原帖由 amypekkle 於 10-9-30 17:21 發表

邊間係速戰速決, 邊間係慢慢黎?

我跟過米xx, 每個月減6-8磅, 我好乖咁跟餐單同做運動, 好work!

首頁

尾頁

跳至