用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁
王國facebook

出埠旅行 今日: 245|主題: 69740

go 係咪特區護照同BNO去日本都唔駛簽證?

大宅

國民生產總值:2848

係咪特區護照同BNO去日本都唔駛簽證?

我好out, 聽講特區護照同BNO去日本都已經唔駛簽證, 係嗎 ? 咁係咪小朋友特區護照都唔駛簽證? 請賜教.

洋房

國民生產總值:707

Re: 係咪特區護照同BNO去日本都唔駛簽證?

Yes, Correct.

大宅

國民生產總值:4235

無錯呀.

大宅

國民生產總值:2848

Thanks a lot

子爵府

國民生產總值:12555

好媽媽勳章

Thx~

不要五十步笑一百步;不要看見人地眼中既刺而忘記了自己眼中的樑木;做人要對得住自己~

大宅

國民生產總值:1957

特區護照&BNO去日本都唔駛簽證
實用資料
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎