美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

crest 美白牙貼

有無人用過呀 ?? 有效嗎 ?? 我見百佳 $199, 唔知買唔買好

伯爵府

Re: crest 美白牙貼

之前有人用了敏感
我無用過牙貼, 但用緊vivid white牙膏, 效果唔錯, 真係白咗, 當然唔係好似雪咁白啦, 我都好滿意, 今日買多支tim!
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

男爵府

vivid white牙膏, 效果唔錯, 真係白咗, 當然唔係好似雪咁白啦, 我都好滿意,

agreed

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

美白牙貼, 惦!! 未有BB前用, 因我好鍾意飲奶茶 and coffee。之後介紹我妹用, 佢d牙好多積, 佢話有洗牙, 但洗唔到。但用牙貼就清咗大部份, 正。

洋房

我有用過, 用o左3次之後就開始有牙軟o既感覺, 及如果d牙肉有損而又貼o左就會o剌到飛起同白左一撻, 耍等幾日先覆原, 所以最後唔敢再用咯..... :cry:

男爵府

好慘!!

Sici 寫道:
我有用過, 用o左3次之後就開始有牙軟o既感覺, 及如果d牙肉有損而又貼o左就會o剌到飛起同白左一撻, 耍等幾日先覆原, 所以最後唔敢再用咯..... :cry:

別墅

我都想試下,
係咪最平都要$199
有冇邊度平D

大宅

我媽咪同事 (又食煙又飲酒)用過都話掂

複式洋房

ShanShanMa 寫道:
我都想試下,
係咪最平都要$199
有冇邊度平D

我估已經係最平, 因為我留意左半年都有, 度度都要二百幾架

子爵府

Sici 寫道:

我之前用過, 同你個情況一樣, 所以都唔敢再用.

mamee

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

My dental advised that don't use 美白牙貼 :-|

民房

WHY DONT USE ????
Pri de*∼

複式洋房

我用過crest美白牙貼...效果不太好.....
加上我本身d牙唔係太齊,好多地方跟本貼唔到...
仲有d酸痛o既感覺,唔值唔值...

反而simply white ,係就係麻煩d,但日子有功,keep住用,就真係覺得白左d~
*****^_^沐浴在主的愛河裡!!!^_^*****

首頁

尾頁

跳至