懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

想買定嘢遲啲坐月補身用呀, 不過自己唔係好識, 又無老人家教路, 所以想請教有經驗媽媽兩款鹿茸邊隻補身啲, 或者有無其它好既鹿茸提供呀? 謝^^

別墅

我屋企開藥材鋪架~ 你想要好d就買去原隻啦~
製好既比較上無咁靚架~

大宅

畀面勳章

THX.! 咁我去買原隻鹿角嗰啲喇^^

禁止訪問

畀面勳章 陪月勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章

別墅

我買原隻架....雖然貴d, 但會靚d!

大宅

畀面勳章

係咪即係買原隻嗰啲, 但要揀幼身既先係好嘢呀? thx.!

其實貴啲真係唔緊要, 最緊要食得好個身體, 我以前成日入院, 浪費晒啲時間同金錢, 所以老公想我陀呢胎嗰時, 都好大原因想我可以係坐月補好個身體, 以後唔洗再成日入院^^

複式洋房

買原隻好D,唔貴得好多,但靚好多,但最好揾相熟嘅藥房買

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都係揾相熟藥房買原隻~ 仲幫我浸軟切片~ 而且支鹿茸都好粗下~ 買咗$2400~ 食到20次~ 佢仲幫我分開一包包~ 好方便~

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

畀面勳章

我有啲唔係好明呀, 如果角頂切咗片嗰啲係比原隻好啲既話, 點解又會比全隻平既呢? 而且照計每隻鹿角只用得個少少, 相對上唔係應該會貴啲架咩? 我就係因為呢問題, 所以唔知應該點揀好

子爵府

好媽媽勳章

我陪月話細條既鹿角靚(即係生出無耐既鹿角), 大既唔靚. 可以參考以下website:

http://shopsmart.consumer.org.hk/shopsmart/tr/hi_dr_deerhorn_hint.html

大宅

畀面勳章

嘩, 好有用呀, 明白晒喇, thanks

首頁

尾頁

跳至