使用意見

跳至

首頁

尾頁

大宅

原來PM都有幾個方法, 明了, THX!

複式洋房

用緊電腦網站版
我想問...人地PM我,我回覆,見到我幾多秒前回覆左,但係refresh完個page就唔見左我個回覆...正常的嗎?

我見唔到自己個回覆咪send多兩次囉...一直都係咁refresh左又唔見左個reply
直至我諗住試下發新訊息俾呢個人啦,點知一開就睇到我發左同一個msg三次

咁其實對方收唔收到我reply架?

大宅

回覆 國務專員 的帖子

請問可否在 pm 加相? 怎樣加? 謝謝

男爵府

回覆:bk_admin 的帖子

請問 BK Apps 如何 login Edu 個戶口? 謝謝!!

國務專員  請下載教育王國APP。謝謝!  發表於 14-6-10 10:57

複式洋房

回覆:私人訊息 (pm) 教學 (4月7日更新)

用手機apps
見到通知有人pm我,但開唔到,到收發訊息個到又係無?已經幾個都係咁!help!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

giegie_920 發表於 14-8-5 13:47
用手機apps
見到通知有人pm我,但開唔到,到收發訊息個到又係無?已經幾個都係咁!help!
這可能是您良久沒有查看的未讀訊息,請登入網頁版親子王國www.baby-kingdom.com,進入私人訊息頁面,再按「未讀訊息」查看有關內容。謝謝!

andev  testing  發表於 16-2-25 13:30

男爵府

回覆:國務專員 的帖子

想問我想回覆人地pm,但次次都彈收件人出來係咩意思

國務專員  請更新bk app。謝謝!  發表於 14-8-11 09:49

別墅

回覆:私人訊息 (pm) 教學 (4月7日更新)

版主:我收到人哋sent比我的PM, 條link開到,但開唔到個pm, 令我每次開BK, 也顯示有一個未讀訊息,請問怎樣處理?謝謝

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章

請問PM link比人, 如對方用手機apps開bk係咪唔可以直接click黎睇? thanks

大宅

flv33 發表於 11-3-30 17:06
我係二手市場睇見有物品合用, click入大頭相, 按發短消息pm, 按前一頁幾次都係短訊果版! 返唔到二手市場, ...

我都有類似情況,係二手市場中,係對方留言後按返會,便會返到二手市場首頁,又要由頭揀一次再找番之前睇到邊,比較麻煩

男爵府

畀面勳章

伯爵府

回覆:私人訊息 (pm) 教學 (11月7日更新)

請問pm有否附上檔案,文件功能?

國務專員  抱歉,沒有此附加功能。  發表於 14-12-29 13:19

大宅

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章

可否pm send 相直接些唔使copy link 咁麻煩呢
Susana

禁止訪問

大宅

引用:前兩日開始使用PM時,收件人空白的,只可揀

原帖由 maggie1010 於 15-02-16 發表
前兩日開始使用PM時,收件人空白的,只可揀朋友list內的人,不能與陌生人直接PM,close apps 關機試過也有 ...
我都有呢個情況,不能加收件人,而且bk apps 已經更新了最新版本,請求救,謝謝!

大宅

回覆:maggie1010 的帖子

我都pm唔到陌生人

別墅

回覆:chinchinchin 的帖子

我都pm唔到陌生人,已最新版本

大宅

回覆:Kf519 的帖子

如何PM陌生人

大宅

我都pm唔到陌生人,都係用最新版本

複式洋房

pm唔到陌生人又加唔到做朋友

首頁

尾頁

跳至