用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁
王國facebook

自由講場 今日: 1502|主題: 681929

go 點煲花旗參湯?

複式洋房

國民生產總值:449

想煲花旗參湯,除咗花旗參和瘦肉,仲可以放咩落去煲?
唔該晒!

男爵府

國民生產總值:5400

煲乳鴿甜好多嫁,煲完逐粒夾起晒啲花旗參出嚟,再用攪拌機攪爛佢,再倒番入啲湯度,啲湯會好甘甜,又變相食埋啲花旗參,有益又唔嘥料!

男爵府

國民生產總值:5400

呀,仲可以放粟子,正呀!

水晶宮

國民生產總值:66471

野山參最好,正在煲,加了淮山生田七杞子無花果.
生田七通血管.

過去心不可得,現在心不可得,未來心不可得。

水晶宮

國民生產總值:70792

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章 馬年勳章

我都係煲淮山、蓮子、意米、瘦肉, 花旗參最後15分鐘先落(原支).

複式洋房

國民生產總值:449

唔該晒,咁多位!
今日阿女先問我幾時有得飲花旗參湯,我話等吓先,等bk啲媽咪教咗我先煲。

公爵府

國民生產總值:28601

好媽媽勳章 畀面勳章

我放埋"密早", 冇o甘苦, 唔知啱唔啱
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎