用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁

自由報料 今日: 1531|主題: 186371

go 福民文具玩具禮品批發市場 是否沒有了?

大宅

國民生產總值:2694

好媽媽勳章 BK Milk勳章

福民文具玩具禮品批發市場 是否沒有了?

王國熱話
「配音員陷阱」成最新的騙案手法
誠聘文員、跟單文員、客戶服務助理、市...
家中工作(必需熟識中文打字)
(長期請人)聘兼職落貨員及套紙員,凌晨時...

大宅

國民生產總值:3077

換片達人勳章

福民文具玩具禮品批發市場無咗喇,
朋友講,好似全幢比業主收返,重新發展.

大宅

國民生產總值:1851

搬左去佳兆業對面,
地鐵: 科學館站.

wcpcelia  謝謝報料呀  發表於 11-7-19 08:37

大宅

國民生產總值:1029

好媽媽勳章

回覆 side1side 的帖子

請問科學館站落車跟住點去呀??有無詳細D嘅資料呀??THANKS ^^

珍珠宮

國民生產總值:34714

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都想知點去?

大宅

國民生產總值:1851

搵下舊帖啦, 已經有講過. **咩深圳洗腳及買文具.
中信廣場酒吧街個邊, 南園路.

珊瑚宮

國民生產總值:109176

好媽媽勳章

引用:搵下舊帖啦,+已經有講過.+**咩深圳洗腳及買

原帖由 side1side 於 11-07-18 發表
搵下舊帖啦, 已經有講過. **咩深圳洗腳及買文具.
中信廣場酒吧街個邊, 南園路. ...
正,我都想去買野, thank you !!!

子爵府

國民生產總值:11120

馬年勳章

回覆 元元 的帖子

請問單件買可以嗎?
貨品係吾係好似深水埗文具店咁(要件$300批發價仲有折)?

大宅

國民生產總值:2694

好媽媽勳章 BK Milk勳章

side1side : Thanks!
kaheiboy :在福民文具玩具禮品批發市場可單件買,真好平!但現在搬了,我要找新地方shopping.

大宅

國民生產總值:1512

荀岡批發都唔錯嫁
我覺得比舊的福民多野賣

珍珠宮

國民生產總值:34714

好媽媽勳章 醒目開學勳章

..............
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎