想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

我想調理好身體再努力生BB,又唔想去甘遠,想問下元朗有邊間中醫係好架?

大宅

2018復活節勳章

元朗中醫睇生bb好既,真係好似好小聽,我都好想知,又係好似你咁唔想去咁遠,遠個d會搞到睇睇下就無心機睇~

男爵府

引用:元朗中醫睇生bb好既,真係好似好小聽,我都好

原帖由 小小枝 於 11-07-20 發表
元朗中醫睇生bb好既,真係好似好小聽,我都好想知,又係好似你咁唔想去咁遠,遠個d會搞到睇睇下就無心機睇~:igi ...
我現在睇緊媽廟路一位李ec,我朋友睇過一兩個月就bingo,我只係睇了一個月多少少~李ec話我身體差,無咁快bingo喎~

[url=http://lilypie.com]

男爵府

可唔可以講下嗰個李醫師叫咩名呀??

別墅

回覆:元朗中醫

我今個月睇牡丹街個中醫,好似幾好,之前我cycle係35-40日,今個月由day 1開始睇,日日煲中藥,結果今個月用紅D check day14就排左egg了。雖然未知中唔中,但飲左藥後明顯好訓左。

公爵府

引用:Quote:原帖由+小小枝+於+11-07-20+發表元朗

原帖由 bwfw 於 11-07-20 發表
我現在睇緊媽廟路一位李ec,我朋友睇過一兩個月就bingo,我只係睇了一個月多少少~李ec話我身體差,無咁快bing ...
我都想知

公爵府

引用:我今個月睇牡丹街個中醫,好似幾好,之前我

原帖由 kelvinwing 於 11-08-10 發表
我今個月睇牡丹街個中醫,好似幾好,之前我cycle係35-40日,今個月由day 1開始睇,日日煲中藥,結果今個月 ...
咩名

大宅

回覆:kelvinwing 的帖子

元朗XXXXXXX(男醫生)都好多人睇,

版主溫馨提示: 請私下作進一步聯系以提供 / 索取進一步相關資料。多謝合作。

子爵府

bwfw 發表於 11-7-20 11:22
我現在睇緊媽廟路一位李ec,我朋友睇過一兩個月就bingo,我只係睇了一個月多少少~李ec話我身體差,無咁快bing ...

請問媽廟路個中醫係咪水邊圍村附近?

大宅

家計會對面, 梁藹x女醫師不錯.

子爵府

唔該晒, 佢貴唔貴? 最衰我屋企唔方便煲藥

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

applekong 發表於 11-8-17 18:28
元朗XXXXXXX(男醫生)都好多人睇,

版主溫馨提示: 請私下作進一步聯系以提供 / 索取進一步相關資料。多謝合作。

我之前濕疹,當時係睇佢唔知係亞哥(黃善根),真係好得,睇兩次好番哂......不過而家佢亞哥去左大埔,我住葵涌,經人介紹,當時都尊登去元朗睇佢亞哥....不過就未睇過黃自順

複式洋房

回覆 kelvinwing 的帖子

我都想知 , 麻煩你提供乜ec 名 ..地址,,電話
唔該哂

別墅

我都係睇黃ec, 佢係安寧路...

大宅

好媽媽勳章

可否PM我呀~~~??THX~!

bwfw 發表於 11-7-20 11:22

男爵府

回覆:applekong 的帖子

我都睇過黃自順3個cycle, 後來轉左睇陳平順校長,聽聞大部份33歳以下嘅睇8次就bingo (每星期一次)。。。但。。我就係例外果個!! 唯一慶幸係經期準左同醫好左我經痛

男爵府

引用:Quote:原帖由+小小枝+於+11-07-20+發表元朗

原帖由 bwfw 於 11-07-20 發表
Thanks....剛收到你的PM, 祝各位JM早孕!!

複式洋房

回覆 回覆:lovebibibobo的帖子

我依家都起元朗睇中醫, 係之前呢度有d姊妹介紹睇佢。 我暫時睇左幾 2 個月, 未有消息。
不過身體就好左, 以前成日頭痛頭暈,飲葯到依家都無再試過, 另m 小姐順左, 鼻敏感都好左好多。

大宅

lovebibibobo 發表於 12-5-15 18:29
我都睇過黃自順3個cycle, 後來轉左睇陳平順校長,聽聞大部份33歳以下嘅睇8次就bingo (每星期一次)。。。但 ...

我第一次睇陳校長, 佢都係話一般睇8-10次, 不過我睇左成年都唔中, 仲要一星期飲5次葯
我唔鐘意佢把脈每次都唔夠10秒, 同埋後期飲葯飲到塊面出好多暗瘡, 最後冇睇

男爵府

回覆:happyfit 的帖子

咁睇嚟果啲睇過7-8次就中嘅係小數人,我睇10次都未,但M真係順左。。其實我都有懷疑過佢點知人地睇7-8次就中?佢地又冇病歷咭:;pppp:

首頁

尾頁

跳至