論盡家傭

跳至

首頁
12345...20

尾頁

別墅

陪月勳章

Thanks.

Can you mail me the list in Excel ? Thanks.

[email protected]

複式洋房

Thanks a lot.

Please add one more:

Name:YUNI ASTUTIx(印)
D.O.B: 1x84-10-2X
ID:W9537XX(A)

黑面,駁咀,鬧番僱主,講大話, 態度差, 衛生差,
講電話,自把自為,做錯唔認, D 野叫極都無做(話唔記得),
放假出街化行妝.

別墅

could you mind also sent me the full list, Thank

複式洋房

Pls pm the list to me, thx!

複式洋房

May I have the list too? Thanks!

侯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

could you mind also sent me the full list, Thank!

別墅

Dear Sinman68,
Can I have the list also? My email: [email protected]. You may either pm or email me.

Thanks very much for your time and effort in updating the list ar.........really appreciate:)

男爵府

回覆:miriamwong 的帖子

咁賤格

大宅

Could you please send the full list to me. Thanks a lot!

大宅

I would be much appreciated if you could send me a full list as well. Thx.

男爵府

回覆 Sinman68 的帖子

最近我請緊工人, 可否PM個LIST給我? THANKS!
mommy loves U  

複式洋房

可否PM個list俾我,謝謝

子爵府

回覆 Sinman68 的帖子

hi, would you pls add my dangerous maid - She hurt my daughter, I called police at last.
She was prepare everything, I could not charge her anymore.

She is stay in HK and looking for a new employer.

Her Details :

Name : Indah Novi Sarx
Passport no. : AL859458x
DOB : 2x Oct 1982
ID no. : Wx000269(x)

Thanks

大宅

菲傭 AissX MartineX
------------------------

1. 成日訓:
- 成日同你講私隱, whole day要close door係工人房, 同埋成日訓, 唔做野!

2. 唔聽指示 :
- 叫佢做野要repeat 6, 7次, 仲要做D唔做D, 同佢講又話無問題, 自己做得好好...
- 仲話自己第一次做野, 話employer唔可以話佢.
- 同埋成日講話自己唔識cooking... 俾agency force要話識.... ok! 唔駛佢cook俾我地食喇, 佢自己要識cook俾自己食!!

3. 整親BB :
- 超級無愛心, 粗手粗腳
- 又推跌我個女落地, 整親BB隻手, 事後又扮無事發生過! 超級激氣!

4. Dirty :
- 十個Dirty, 洗野就事旦沖下就算
- 次次要叫先洗手
- BB野完野, 次次要叫先幫佢clean face and hands...

5. 行李箱又多昆蟲, 攪到成屋都係蟲同蟻, 希望無白蟻or紅火蟻....

複式洋房

Can u pm me the list?

複式洋房

Please add one more:

印印:
Name: Kasiyani$
Date of birth: @7-7-1983
Passport:AR44042@

狂偷嘢, 講大話,借財仔,博炒等。

複式洋房

could you please send me the list?
my email: [email protected]

複式洋房

報名~~~~~
姓名:Insya Hidayati Nurjanah
ID: WX154018A
生日日期:23-10-1990

1/ 無心機工作, 乜都唔識做, 工作態度極差.
2/ 講大話 (有手機扮無手機, 扮唔識睇時鐘,做一個月唔夠.)
3/ 唔聽你講 (無論你教佢做野定鬧佢, 佢都只會講"係太太", 根本咩都無聽入耳)
4/ 一D記性都冇,食飯前教佢做(落手落腳做埋比佢睇), 飯後咩都唔記得.
5/ 你話佢佢會黑口黑面,妙咀妙舌對住你
6/ 扮唔識聽, 博唔駛做
7/ 煮飯教一個月都仲唔識加幾多水去煲, 清潔唔掂 (做3,4次都係唔乾淨,
只係抺廚房和廁所, 簡直係到浪費你家水和電.)
頭兩星期已經煲乾一次水和煲燶一次,唔睇火.
8/ 唔願學煮野, 清潔唔乾淨, 唔願湊小朋友 (我家小朋友已經小學2年級).
她勁討厭小孩 (但把口成日同我小朋友講佢好鍾意BB).

大宅

can i have the list too? thx

別墅

報名~~~~~
姓名:SRI DEWI
ID: UX136350(4)
生日日期:31MAY1986
黑面,駁咀,鬧番僱主,勁講大話, 成日講電話, SEND SMS, 玩 Facebook.
叫極都唔采, 偷野, 食曬雪櫃D花膠, 魚肚 ( 只食貴野 ) , 勁發小姐脾氣, 你唔采佢 (佢就唔做野)
開住個煤氣爐唔關一日一夜

首頁
12345...20

尾頁

跳至