自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

超討厭!
好想知做壞事嘅人,點對得住自己嘅良心?點面對自己嘅子孫?

oldcake    發表於 11-9-28 17:23

侯爵府

大廚勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

直頭想爆粗

男爵府

珍珠宮

非常討厭!

兔兄,你呢野"討厭公民黨請按支持,喜歡公民黨請按反對"咁複雜,會唔會有人眼大睇過龍禁錯制架!

我近日忽然發錢寒,要努力搵錢儲錢呀!$$$

大宅

回覆:你討厭公民黨嗎?

極之非常討厭!

子爵府

認識瑞士牛牛第一回

好似過街老鼠咁乞人憎

珍珠宮

討厭

大宅

非常討厭,成日以為自己係專業人士就高高在上,唔同意佢就係愚民:;pppp:

翡翠宮

好媽媽勳章

曾經... 曾經對佢有期望... 依家.... .. 所以 CLICK『討厭』..

不過, 同民賤聯比, 重差好遠~~~

大宅

我都曾經對公民黨抱有好大期望,可惜結果係太令人失望!!!!

如果係無知識既人重可以話佢地無知,但越叻既人做壞事所造成既傷害係越大,到底重有邊個政黨係真心真意咁為香港人做事而唔係為求一己私慾或者譁眾取寵咁向度攪破壞呢?

大宅

子爵府

討厭到極點))))))

珍珠宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

越來越唔鐘意

珍珠宮

2018復活節勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

點襟ar?
自從知道佢哋幫外傭爭居港權
再加知道雙非童都係因為佢哋而來的
宜家直頭憎到佢哋入心入肺
一個詞形容「港奸」

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

推下先……如果唔係會俾人解讀成,唔係太多人討厭公民黨…
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

子爵府

愈來愈討厭!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

勁討厭!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

極之討厭
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

複式洋房

討厭
HoiYau

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

極之討厭:;pppp::;pppp::;pppp:

首頁
12345...6