用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 6757|主題: 841295

屋企人都收到元氣的續會短訊了...(不過唔係自動續會呀!)

彩鑽殿

國民生產總值:729810

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

不過唔係自動續會(無條件)呀...
係要响2/12/2011前,惠顧滿600元的...
有冇人都收到相同短訊呀?

la_source  要再食 600, 小食左, 真係可以唔續  發表於 11-10-3 15:37

翡翠宮

國民生產總值:89889

我男朋友話收到電話~

我就未~

不過好耐冇食啦~
入境事務處24小時舉報熱線: 2824 1551
舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

子爵府

國民生產總值:14092

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

有呀!

水晶宮

國民生產總值:61683

醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Not yet~

象牙宮

國民生產總值:229440

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

未收到喎

子爵府

國民生產總值:13756

回覆:屋企人都收到元氣的續會短訊了...(不過唔係自動續會呀!)

我收到,不過係寫住自動續會2年,我之前成日食,但有咗先無去食

伯爵府

國民生產總值:17772

not yet!!

翡翠宮

國民生產總值:90388

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

not yet!!

水晶宮

國民生產總值:58144

冇收到wo...

唔知enjoy card仲有冇折, 冇9折好搵笨.. 就續唔續會都冇所謂 轉食其他店

伯爵府

國民生產總值:15567

無為意添......

男爵府

國民生產總值:6299

我有, 但我唔係好明, 2年間任累計, 但又要12月2日累積滿$600???

Candy_family  係喇, 即係點解呀??  發表於 11-10-3 15:18

彩鑽殿

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

shannnb 發表於 11-10-3 12:11
冇收到wo...

唔知enjoy card仲有冇折, 冇9折好搵笨.. 就續唔續會都冇所謂 轉食其他店 ...

我都係咁諗...
巳經加咗貴,賣貴咗...
如果無9折,真係續唔續會都冇所謂

大宅

國民生產總值:3617

BK Milk勳章 2015xmas 畀面勳章

我倆樣都收到,邊個先正確?

翡翠宮

國民生產總值:98467

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 2015xmas

shannnb 發表於 11-10-3 12:11
冇收到wo...

唔知enjoy card仲有冇折, 冇9折好搵笨.. 就續唔續會都冇所謂 轉食其他店 ...
agree!

彩鑽殿

kksim 發表於 11-10-3 15:16
我倆樣都收到,邊個先正確?

你上網自動續會就可以了...
另外的短訊,係FOR新會員架

伯爵府

國民生產總值:15662

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:屋企人都收到元氣的續會短訊了...(不過唔係自動續會呀!)

我都有收到,不過冇提會冇左折扣,古惑到死!:;pppp:

象牙宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

無左折架

佢話$10有1份,10分有10蚊用嘛

wcpcelia  無即時9折,積分下次作現金使用  發表於 11-10-3 15:37

彩鑽殿

洋蔥頭媽咪 發表於 11-10-3 15:21
我都有收到,不過冇提會冇左折扣,古惑到死!

我收到個EMAIL,佢有講到係積分制

彩鑽殿

la_source 要再食 600, 小食左, 真係可以唔續

agree with you ah

象牙宮

現有元気會員(元気卡有效期至2011年12月31日),只需於2011年10月3日至2011年12月2日期間在元気累積消費滿 HK$600,即可自動續會。

全新元気卡將於2011年內寄到登記地址。

我要食多600先可以renew
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎