用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁
王國facebook

自由報料 今日: 250|主題: 188518

go 大角咀開playtown

男爵府

國民生產總值:6459

魅力王子 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

大角咀開playtown,在海桃灣

王國熱話
5磅2安士的蘿蔔
請教在公屋花槽種植問題
木瓜樹(苗)盆栽
想請教,辣椒

大宅

國民生產總值:3881

chiliginger 發表於 11-10-19 17:08
大角咀開playtown,在海桃灣有無詳細D資料???THX

男爵府

國民生產總值:5062

請問收咩名?

sasa0208  playtown  發表於 11-10-19 17:21

象牙宮

國民生產總值:210559

換片達人勳章 未來孩子勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 馬年勳章

chiliginger 發表於 11-10-19 17:08
大角咀開playtown,在海桃灣

知唔知幾大

thanks

大宅

國民生產總值:3026

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

海桃灣方唔方便架,
如果方便既,我諗實多人
開開心心丶幸福快樂過每—天

男爵府

國民生產總值:6835

畀面勳章

Opened?

大宅

國民生產總值:2883

回覆 rebeccaleungto 的帖子

at the side of Olympian Station

男爵府

國民生產總值:6459

魅力王子 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

大角咀開playtown

未開,只見廣告,由奧運站行去大概10分鐘左右

侯爵府

國民生產總值:23512

便便特搜勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 馬年勳章

when does it open??

別墅

國民生產總值:993

回覆:大角咀開playtown

Playtown 有咩學架?

子爵府

國民生產總值:11028

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

會唔會到時全部都係普通話人??

侯爵府

便便特搜勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 馬年勳章

ManPL 發表於 11-10-24 12:48
會唔會到時全部都係普通話人??

點解會咁問呢??

ManPL  海桃灣好多內地人買左呀, 雖然近地鐵站, 但呢區唔就腳, 跨區去都幾麻煩~  發表於 11-10-24 14:44

民房

國民生產總值:9

回覆 Juliaqq 的帖子

今日經過見到開咗喇!

男爵府

國民生產總值:7919

我仔係play town fans屎

侯爵府

anyone been there yet?

大宅

國民生產總值:2400

Playtown係室內遊樂場,我去左同西寶城果間差好遠,西寶城好玩好多

大宅

國民生產總值:1918

好媽媽勳章

$120全日,一大一細。不過好細,應該玩唔到全日。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

國民生產總值:6142

呢間野D員工係超級不知所謂架, 經理直頭唔知咩叫服務態度.
我之前係團購買左COUPON約左日期, 但到當日個細路發燒去唔到, 於是打去改期, 點知條唔知男定女既經理話:
經理: 無得改期, 唔黎就無得改期同退錢,
: 你地無講WOR
經理: 團購條款寫得好清潔架啦, 邊個叫你買之前唔睇清潔
: 咁係咪個細路發燒都要照黎?
經理: 總之你今日黎我地都會照比你入去玩啦!
: 你叫咩名? staff number幾號, 我要complaint 你既態度
經理: 總之你今日黎我地都會照比你入去玩啦! 我係呢度最大既, 你同我講啦
(
嘩真係火都黎呀, 呢條X人真係WELL TRAIN LOR.)
: 我問你叫咩名呀!
經理: jeff!
: 點串呀?
經理: jeff都唔識串呀! (pk到呢)
: 我唔識字架咁點呀!
經理:總之你今日黎我地都會照比你入去玩啦! 係咁啦.

你地話, d係咩服務態度呢? 環境又唔安全, 員工態度又唔好, 而家唔洗比錢架咩! 我一定一定唔會去, 唔洗錢都唔去.

後話: 經我睇完又睇, 再睇d TERMS, 係無講唔可以改期, 只有話如當天不出席亦當coupon已使用, 於是我去消費者complaint, 已開file.

希望各位媽媽唔好再比錢仲要受氣.

大宅

國民生產總值:2028

回覆 elantra 的帖子

嘩, 本來見到做團購好想試吓, 現在知道咁立即縮啦.
多謝分享

男爵府

國民生產總值:5972

我都試過團購一次.. 又無樓主不愉快經歷,

只係打算係我BB生日去玩 (係平日).. 咁我請左假, 早四日打去BOOK都話FULL晒?! 我心諗你團購得幾個位嫁? 平日+四日前打去都無位.. 唯有帶BB去第二度玩~~~
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎