•   酷熱天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供 29oC 84 %

嬰幼兒產品用家評台
王國商店facebook專頁
王國facebook
義工

搜索
親子王國 首頁 出埠旅行 香港-韶關
go

香港-韶關

公爵府

馬年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

侯爵府

引用:請問由香港坐旅遊巴至韶關車程需時幾耐?

原帖由 波子 於 11-10-27 發表
請問由香港坐旅遊巴至韶關車程需時幾耐?
高鑯會唔會舒服d呢?

波子  阿囝跟學校去, 坐旅遊巴.  發表於 11-10-27 13:10
期待中_夢遊俄羅斯X風吹草低見牛羊@呼倫貝爾

水晶宮

馬年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

焯媽媽 發表於 11-10-27 12:49
高鑯會唔會舒服d呢?

安全嗎

侯爵府

波子 發表於 11-10-27 11:22
請問由香港坐旅遊巴至韶關車程需時幾耐?

我N甘多年前,試過跟團去韶關我丹霞山, 坐旅遊巴, 個時就大件事, 中間要停什麼地方午餐, 下午才到達..

不過可能開了新路, 或者較以前為快...

侯爵府

kitbebe 發表於 11-10-27 12:50
安全嗎

我其實坐過內地的高鐵, 都可以的..

水晶宮

馬年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

焯媽媽 發表於 11-10-28 00:41
我其實坐過內地的高鐵, 都可以的..

如果無上次單意外, 大家都唔會意識到大陸鐵路的安全性

侯爵府

引用:Quote:焯媽媽+發表於+11-10-28+00:41+我其

原帖由 kitbebe 於 11-10-28 發表
如果無上次單意外, 大家都唔會意識到大陸鐵路的安全性
就算唔係高鐵,搭火車點都舒服過坐旅遊巴呢!

禁止訪問

睛靈勳章

象牙宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 馬年勳章

回覆:香港-韶關

乜高鐡唔係廣州搭咩,一程四粒中

fong媽  唔係喎, 係廣州搭高鐵, 唔駛一個鐘到韶關喎  發表於 11-10-31 18:34