網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

VIP 頻道

一分钱购物买家须知一分钱购物是VIP频道(vip.taobao.com)针对淘宝VIP(黄金、白金和钻石卡)用户提供的活动,淘宝VIP会有申请并享有一分钱购买到展示商品的特惠体验。

1、申请购买条件

2、购买申请流程

3、买家常见问题

申请条件

一分钱购物目前仅对淘宝VIP开放,一个自然月内,淘宝黄金、白金、钻石会员分别有3、4、5次申请一分钱购买的机会。

注:

1、一分钱购物不支持货到付款;

2、当月中奖商品须当月购买成功,如当月中奖商品下月购买,则系统会减少一次申请机会。

雖然我未中過

男爵府

醒目開學勳章

唔太明, 我有5次機會, 咁點做??

邊度有入??

http://vip.taobao.com/vip_club.htm?ad_id=&am_id=&cm_id=140022308277fff826e5&pm_id=

男爵府

janice_BB 發表於 11-11-1 10:47
唔太明, 我有5次機會, 咁點做??

邊度有入??

右上角 [特权体系] >> [一分錢購物]

大宅

多謝你的提示呢! 我從來不知道有這樣的抽獎.

Carson's birthday in January 2000.

大宅

回覆 kelly715 的帖子

多謝你提供給我們,我也不知有抽獎.^^

大宅

我都係而家先知

男爵府

醒目開學勳章

tks! 即刻去申請

禁止訪問

男爵府

waiching55 發表於 11-11-1 21:08
我想問我夠分申請做VIP,但係要做實名認證,要比身份證淘寶,唔知安唔安全呢??? ...
好問題

初時我用信用卡付款無啦啦比佢凍a/c 都要用hkid 傳過去 先開得番

無計 , 佢個規則根本係想要實名認証 , 正如開淘店都要一樣要

正面講,佢上市公司,應該ok

反面留番樓下講啦

禁止訪問

男爵府

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Thx~ 淘咗咁多年都唔知有呢啲嘢玩, 我都有5次抽獎機會呀! 不過相信都幾難抽中, 我剛剛抽嗰件外套成3萬幾人申請.

男爵府

jeje 發表於 11-11-1 23:50
Thx~ 淘咗咁多年都唔知有呢啲嘢玩, 我都有5次抽獎機會呀! 不過相信都幾難抽中, 我剛剛抽嗰件外套成3萬幾人 ...
佢地1個item 一般都有30-70份 送出黎 , 月頭大家quota多 , 會一齊去抽, 月中 月尾 無咁多人抽先出手
其實中機會都有 1/1000 o既

jeje  你真係醒! 咁我都留返月中或月尾先再出擊.   發表於 11-11-2 23:02

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

kelly715 發表於 11-11-2 00:37
佢地1個item 一般都有30-70份 送出黎 , 月頭大家quota多 , 會一齊去抽, 月中 月尾 無咁多人抽先出手
其實 ...

有埋攻略

男爵府

月尾啦,出手啦

男爵府

最後幾日,記得出手

首頁

尾頁

跳至