用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁
王國facebook

想生BB 今日: 50|主題: 72619

go 卵子壽命只有24小時?!

大宅

國民生產總值:1160

卵子壽命只有24小時?! 請問大家如果星期一見到哈哈笑, 咁當日DODO完之後, 星期二/三仲會唔會DO DO? 有D人又話卵子有48小時, 好混淆, 唔知邊樣, 各位JM俾D意見, THANKS.

男爵府

國民生產總值:9013

引用:卵子壽命只有24小時?!+請問大家如果星期一

原帖由 Dragonbbb 於 11-11-15 發表
卵子壽命只有24小時?! 請問大家如果星期一見到哈哈笑, 咁當日DODO完之後, 星期二/三仲會唔會DO DO? 有D人又 ...
卵子命24-36小時,而精子可在陰道生存72小時,排卵日開始隔日do is ok !

大宅

國民生產總值:1160

Sincc 發表於 11-11-15 00:53
卵子命24-36小時,而精子可在陰道生存72小時,排卵日開始隔日do is ok !

明白, 即是一/三DODO, 咁星期四卵子已經沒壽命了, 對嗎....THANKS
...

男爵府

國民生產總值:6485

排卵日是否試紙深粗後一天呢?

伯爵府

國民生產總值:16998

引用:卵子壽命只有24小時?!+請問大家如果星期一

原帖由 Dragonbbb 於 11-11-15 發表
卵子壽命只有24小時?! 請問大家如果星期一見到哈哈笑, 咁當日DODO完之後, 星期二/三仲會唔會DO DO? 有D人又 ...
醫生教見哈哈笑連續二日dodo

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎