自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問759阿信屋積賞卡要點先可以儲分?

有無話買滿幾錢先有分儲?

定係買野就可儲分?

thanks~

子爵府

剛推出時係儲分。現已改為即時9折(有時8折),無積分。

wcpcelia  我之前仲有分响度呀...未用架...  發表於 11-12-7 15:08

伯爵府

畀面勳章

回覆:759 阿信屋 積賞卡問題

你得閒可以留意下,一到長假或某啲日子會有分儲,十蚊就一分,平時就得9折

子爵府

回覆 星仔媽媽 的帖子

thanks~

子爵府

iris_yip1030 發表於 11-12-5 22:56
你得閒可以留意下,一到長假或某啲日子會有分儲,十蚊就一分,平時就得9折

...

thanks~

但我點先知幾時會有分儲?

店鋪會否有紙貼出??

因我之前買過幾次...一次有,一次又無

伯爵府

畀面勳章

kamyee503 發表於 11-12-7 01:18
thanks~

但我點先知幾時會有分儲?

鋪頭d玻璃會貼poster
黎緊我chritmas其間又會有分儲

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

仲有二十分左右,可以照用嗎??

星仔媽媽  可以用,我之前嘅積分都用咗。同收銀講聲“用積分”就得。  發表於 11-12-7 17:12

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁d分點用架? 1分=1蚊?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

星仔媽媽 可以用,我之前嘅積分都用咗。同收銀講聲“用積分”就得。

唔該晒,我過兩日去用埋D積分先

大宅

回覆 回覆:wcpcelia的帖子

我想請問一下, 元朗區有沒有阿信呢? 先謝謝各位啊!

水晶宮

我想問……其實有咩野平/抵買?

我有一日路過,突發呢間店,於是一心諗住買d零食
但係冇野買得落手,唔覺特別平

侯爵府

畀面勳章

星仔媽媽 發表於 11-12-5 22:32
剛推出時係儲分。現已改為即時9折(有時8折),無積分。

早排會員正價8折, 特價9折, 我掃左勁多.....

依家改左買滿300蚊7折, 蝕左

子爵府

回覆 k_lego 的帖子

一次好難買夠$300

伯爵府

我前日先買完野,睇番張單就無獲積賞錢,不過,就累積積賞錢可以留番下次買野時使用,佢而家做緊折,如果我聽錯,買滿350蚊,有唔知6折定7折
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

侯爵府

畀面勳章

星仔媽媽 發表於 11-12-8 18:17
回覆 k_lego 的帖子

一次好難買夠$300
我之前勁掃左2次加埋就過300.....但就冇試過一次買300啊....
放食物個櫃都爆喇....

首頁

尾頁

跳至