2012年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

男爵府

見前面成日有jm提護協, 請問地址o係邊??

男爵府

畀面勳章

我都想知...問過幾次但都冇人答我!!!

別墅

引用:見前面成日有jm提護協,+請問地址o係邊??

原帖由 pepper_mama 於 11-12-06 發表
見前面成日有jm提護協, 請問地址o係邊??
我有keep低...

禁止訪問

回覆:gloriaaa 的帖子

別墅

參考參考
http://www.nurse.org.hk/c09_index.htm
同一座大廈, 3/F都有野賣, 不過唔確定惠氏媽媽買唔買得

別墅

引用:請問護協有咩野買?比起出面便宜很多嗎?是

原帖由 careybwu 於 11-12-06 發表
請問護協有咩野買?比起出面便宜很多嗎?是新的還是二手的?普通人都可以隨時去嗎?勞煩解答!thanks!

...
全部都係新架,好多brand都有,平唔平好個人,睇你點格價,大部份比出面平少少

大宅

畀面勳章

護協地址

jordan mtr c2 exit 直行第二個街口,見到小食店轉左,松記樓上

大宅

護協, 全名係香港護士協會, 主要係FOR註冊護士會員購物, 但係係慶雲2樓主要係賣BB用物, 惠氏, 雀巢媽媽會會員都可以入去買野~~ 3樓係買D個人護理用品及食物, 我就唔知媽媽會既會員証可唔可以係3樓買野~~

佢既價錢俾出面係平, 但就平唔過SOGO, 永安, 吉之島果D週年大減價, 所以好睇你要買果時, 遇唔遇到D百貨公司大減價~~

子爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有d野仲貴過出面, 要小心格價咯!

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

提子媽 發表於 11-12-6 13:45
參考參考
http://www.nurse.org.hk/c09_index.htm
同一座大廈, 3/F都有野賣, 不過唔確定惠氏媽媽買唔買得 ...
3/F一定要護協證先可以買ga
龍馬精神.......

男爵府

joystin 發表於 11-12-6 14:44
jordan mtr c2 exit 直行第二個街口,見到小食店轉左,松記樓上

SHOPPONG 完可以食糖水,YEAH!

子爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Small_i 發表於 11-12-6 21:35
3/F一定要護協證先可以買ga

3/F 賣咩?

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

rosmama 發表於 11-12-7 14:35
3/F 賣咩?

唔知wor~冇上過去~
平時上1/F...個度已經貼住話雀巢or惠氏card只適用於1/F
龍馬精神.......

複式洋房

回覆 回覆:Small_i的帖子

3/F賣家電, 零食同埋年貨

子爵府

tammy_au 發表於 11-12-7 15:07
3/F賣家電, 零食同埋年貨
thx...等我星期六掃貨先

首頁

尾頁

跳至