自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

別墅

回覆:我唔會再post我兩位少爺的相片

Bk唔可以post相架咩?我新黎真係唔知喎!post相都有得投訴?唔係呀話?定係投訴兩位少爺仔太可愛太得意,令bk D媽咪瘋狂咋!二少真係好可愛!

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

mouth:咁都有得投訴.....

唔鐘意咪唔好入去睇囉......有咩好投訴呀........
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

大宅

畀面勳章

邊個咁得閒無聊我要童工呀

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

Why 投訴呀?好失望冇得再見童工呀

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

畀面勳章

我都好鍾意睇二少呀~邊個咁食飽無'S痾呀~我有時俾大仔激到札札跳陣~見到二少個樣火都下左半喇~以後無得睇點算呀~

男爵府

畀面勳章

我唔會再post我兩位少爺的相片

我見到童工既相真係會由心裡面笑出來,無論點都好,我都想講聲多.

伯爵府

BK邊條版規唔比post靚仔相

伯爵府

冇得睇

大宅

好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我唔會再post我兩位少爺的相片

係咪真的誤會了請左個童工呀 我有時都會去睇下架,樓主的仔仔真的很可愛,唔好為呢種人唔開心,傷身架

我要努力

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

引用:投訴乜,我唔知,只知有人投訴,去到墨餅同

原帖由 bananamom 於 11-12-23 發表
投訴乜,我唔知,只知有人投訴,去到墨餅同其他版主。

我收到墨餅pm我,俾我溫馨提示,佢哋冇覚得我做錯D ...
依家hk人咩都可以投訴

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

SO CUTE 嘅童工都投訴,你無嘢下嗎
人咩嘢心態

樓住唔好嬲,
我SUPER鍾意你個童工,以後冇得睇諗起就

人的一生就像在拉屎,有時你已經很努力了,可出來的只是一個屁。..

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

冰個?:;pppp:

唔制,我要投訴,我要day day睇童工架

童工。。。。返。。。。來。。。。。。

珍珠宮

有無攪錯呀!咁都投訴,還我童工呀!我要睇靚仔嫁麻!

大宅

畀面勳章

回覆:liaosee 的帖子

你個仔仔好得意喎!得意都要投訴,post自己小朋友相同趣事都吾得!d人吾鍾意睇就吾好睇囉,睇完走去投訴真係好有問題。

伯爵府

引用:咁都有人投訴? 我又要投訴有人鐘意曬太陽

原帖由 mc_pigpig 於 11-12-22 發表
咁都有人投訴?
我又要投訴有人鐘意曬太陽同多謝老公。
其實近期BK都幾曬架,有D就曬自已一年去得4次旅行咁少,有D有話一個月搵4萬唔夠洗,有D又話個女又得意考試9x成績唔夠好,通常我都唔回應

男爵府

投訴人應該系吃不到的葡萄。
我又吾明版主點解要溫馨提示香蕉媽?吾通連版主都認為童工post有問題?如果樓主冇犯規,版主大可以同投訴人講清楚!

禁止訪問

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

why投訴??????????short ka

大宅

回覆:bananamom 的帖子

你兩個小朋友超級可愛好失望架

首頁
12345...12

尾頁

跳至