跳至

首頁

尾頁

別墅

請問元朗有無可靠 腳底 / 全身穴位 按摩

我想兩公婆想一齊腳底 / 全身穴位 按摩,想近近地係屯門、元朗.. 請問有無正經 / 可靠介紹呢? (我見有d地店得幾張椅,日又唔見有人、夜又唔見有人... 唔敢呀.. )

THANKS!

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 請問元朗有無可靠 腳底 / 全身穴位 按摩

保健坊(電話:35230619、93493039):元朗大棠道同益商場2字樓17號A鋪(南洋銀行樓上)有男、女按摩師,地方正經,你可以上去看看,手勢不錯!
我曾去過位元堂和大班樓上地方嚇人,而招順雄跌打館也有得做!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

別墅

REEGO : 請問「保健坊」地方大嗎?衛生如何?可唔可以男女同房的?有無好師父介紹?要唔要俾小費?

招順雄跌打館比較邊到好d呢?謝!

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

間店不是很大,在店外也可看到店內格局,地方乾淨燈光光猛,房間獨立一人一間,進房後可要求房燈較暗些,得男女按摩師各一位,不收小費,你最好預約時間,我找女的做推拿和刮沙,他們有做腳底按摩,你可以上去看看,我很多時會帶埋兩個仔去,他們看電視,有水機飲水,而且有洗手間不怕他們四圍走,你做完後,他們馬上清潔間房換過晒D毛巾!招順雄你要預早電話預約,師父不是長註在店內,做腳底按摩還可以,如做推拿我覺不是太方便,舖內不時很多病人出入,而且你

大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

別墅

請問腳底按摩同埋全身推拿收費多少?

伯爵府

magleeyy:我張卡片是舊收費,你最好打電話去問價,保健坊:35230619、93493039。

別墅

REEGO : 我試左喇.. 手勢係幾好.. 不過地方就真係細d啦... 不過貧方便想揼下又真係幾方便既~ 價錢都合理! thanks!!

大宅

littlesherman,
請問收費如何?係咪冇得兩公婆一齊按?

別墅

基本上係無房既.. 果d房係用布簾間開既.. 1人1房.. 好彩地方都叫整潔.. 而按摩時唔使換/除衫既.. 所以要著D舒服同簿身衫去。

佢既收費有唔同組合架.. 基本上可以咁計.. $108/45分鐘全身穴位按摩... $88/45分鐘腳底按摩.. 淨想去揼就唔錯,因為都好靜同無人食煙.. 但係想好似大陸咁享受靚裝修、有多人服侍、或者同朋友傾偈既就唔得喇..

stellaay 寫道:
littlesherman,
請問收費如何?係咪冇得兩公婆一齊按?

大宅

Littlesherman,
多謝報料!

伯爵府

你找男/女?我做推拿除晒衫除剩條底褲,上面蓋條毛巾,我多做1part半,做得很舒服,另外刮沙雖然痛,但除骨火很有效!

別墅

我試女.. 不過佢耐力唔多夠.. 下次想試下男.. 邊個師父好d呢?你按都係無著衫的嗎?

想問下.. 刮沙有咩好處?骨火又係咩?

伯爵府

我最初有找男做,他比較大力,後期我想做刮沙,女幫我做方便些,而且女人同女傾計多話題,等候期間,有些客也是除衫,我又試

首頁

尾頁

跳至