懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

陪月勳章

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

回覆:mgm00 的帖子

我係荃灣港安做,都係佢幫我

禁止訪問

陪月勳章

回覆 回覆:Ho_BB的帖子

大宅

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

回覆 mgm00 的帖子

um...咁我唔知啊, 我幾得早上9點幾做囉. 同我做個時先知係佢幫我做既~

子爵府

回覆:結構性超聲波分享 尖沙咀王紹宏醫生

我都系搵佢做,好有禮貌好詳細

別墅

各位媽媽有咩好介紹?
我去左呢間"婦健"做產檢...我真係唔想再去啦...
http://www.feminahealthcentre.com/contact-us

果個陳創無醫生照超聲波超大力...好痛呀...
我已經叫佢細力D...我仲要返到屋企都仲隱隱作痛...

佢度頭度到我盤骨好痛...仲有梗到我個胃同肋骨都好痛...

不過我唔LIKE的主要原因係俾佢地D姑娘係咁打電話俾我...我返工都好忙...佢地咁電話追魂好騷擾...

我原本約好6.00P.M. 去
第一個電話: 問我可唔可以早半小時
之後我開會...有3個MISS CALL
第二個電話: 可唔可以再早半小時
第三個電話: 可唔可以立即到診所...依家無咩病人O係度呀~

我即刻放低公司D野飛過去, OK, 我未夠5.00P.M. 已經到診所......結果多人到好似去飲茶等位咁...
結果咪又係要等...一樣係遲過原定最初約好O既時間....咪又係過左6.00P.M.先有得睇...
醫生果D係時間, 我果D唔係時間? 為咩要D病人咁等你?

呢D唔係MISTAKE, 唔係安排失當, 唔係資源問題令服務唔好...
呢個係故意咁叫D媽媽上來等...因為我見到其他媽媽有嘈D姑娘...

KAMIKASHUN  我仲约左呢間照結構添....乜咁差架??去唔去好??  發表於 12-1-14 11:49

珍珠宮

我都係BOOK左王醫生呀, 聽過好多好評~~
輸入搜索內容

大宅

引用:各位媽媽有咩好介紹?++我去左呢間"婦健"做

原帖由 雙魚媽媽 於 12-01-14 發表
各位媽媽有咩好介紹?
我去左呢間"婦健"做產檢...我真係唔想再去啦...
http://www.feminahealthcentre.com ...
我都係搵陳醫生的,反而覺得佢幾nice...但果度真係超多人(9成b6)!衰在約左時間上去都要等1個鐘或以上

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

別墅

翹翹媽媽 發表於 12-1-14 14:09
我都係搵陳醫生的,反而覺得佢幾nice...但果度真係超多人(9成b6)!衰在約左時間上去都要等1個鐘或以上:toocol ...

幾NICE都無用啦...咁樣呃人...

男爵府

回覆 回覆:mgm00的帖子

我都係在王紹宏照結構,佢真係好好的。你BB好得意, 咁快識得食手指 我䏲discovery channel話食手指or捉實條臍帶的BB, 性格係比較乖巧;若手舞捉動的,性格會較活潑

男爵府

回覆 回覆:mgm00的帖子

我都係喺佢度照結構㗎

禁止訪問

陪月勳章

引用:我都係在王紹宏照結構,佢真係好好的。你BB

禁止訪問

陪月勳章

引用:Quote:雙魚媽媽 發表於 12-1-14 11:45 各位

首頁

尾頁

跳至