影視娛樂

跳至

首頁
23456...7

尾頁

大宅

BK Milk勳章

come爸嘩 發表於 12-2-16 22:15
IE 2003.

我睇到了, 但LOAD得好慢同幾秒停一停, 好"姪", 是否要DOWNLOAD落來還是 ...

LOAD得好慢同幾秒停一停, 好"姪"
maybe is your internet or 土豆/want server busy
try this at non peak time

you can wait it more time (wait the data come to your PC)
and start it

大宅

BK Milk勳章

輕輕的我 發表於 12-2-16 22:05
準備試下先,有人試到沒,多謝分享

if you success to see the movie
please come back and share it

floraykw  2個方法都ok! 我試過睇仁醫2  發表於 12-3-7 15:04

子爵府

親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

VERY GOOD! THANK A LOT!

男爵府

畀面勳章

真係睇到! 不過可能我係試睇啲舊劇, e.g. 仁醫2, 新出嗰啲就唔知得唔得喇!
有咗呢個方法可以睇返好多睇唔到嘅劇!
Thank you!!!

伯爵府

2023年兔年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多謝晒樓主的分享 !

瑪瑙宮

好媽媽勳章

回覆:破解土豆.優酷網封鎖只供中國地區 (update photo help)

侯爵府

我CLICK:
http://www.wanttudou.com/playlist/p/a38057i108996789.html

入到去個畫面一路都係咁RUN:

You are using our Java "Want Web Reader", please be patient while processing.
When you are asked with a Java Security Message, You should click Run Button.
If you don't want to see that Message again, please check the
box Always trust content from this publisher , and then click Run Button.

URL http://www.tudou.com/playlist/p/a38057i108996789.html

但好似都LOAD唔到GE?

係咪因為我用緊MAC機唔得呢?

大宅

BK Milk勳章

回覆 Obe2009 的帖子

I not use mac
i not sure,...
do you click the 'RUN"?

try it first

複式洋房

哇~真係要返去試吓, 我之前想响土豆睇韓劇,但封左無得睇, THANKS~

大宅

BK Milk勳章

男爵府

回覆:破解土豆.優酷網封鎖只供中國地區 (update photo help)

我之前睇如架,但呢個月開始睇唔到啦。請求仲有無其他方法呀

男爵府

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆 愛心保母 的帖子

請问是否同樣適用於外国?謝謝.

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

破解土豆.優酷網封鎖只供中國地區 (update photo help)

多謝分享

大宅

BK Milk勳章

waterlily 發表於 12-4-13 04:44
回覆 愛心保母 的帖子

請问是否同樣適用於外国?謝謝.
yes

same method

** need update java

大宅

BK Milk勳章

Vickymak2003 發表於 12-4-13 04:02
我之前睇如架,但呢個月開始睇唔到啦。請求仲有無其他方法呀

you can't see?

why need useother method?

大宅

回覆:愛心保母 的帖子

,thank you

男爵府

I hit RUN, wait about 1-2 min, then it pops up a box saying it's requesting access to my computer to use the java web reader? is it safe?? is this website trusted?

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

勁,thx

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

我試過~ 得喎!
Thanks a lot!
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

大宅

BK Milk勳章

jlin123 發表於 12-4-14 13:10
I hit RUN, wait about 1-2 min, then it pops up a box saying it's requesting access to my computer to ...

yes

it safe

首頁
23456...7

尾頁

跳至