想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我想睇董曉芳醫生在翹康,請問睇一次貴嗎?要幾錢?同係仁安睇有咩分別呢?

大宅

引用:我想睇董曉芳醫生在翹康,請問睇一次貴嗎?

原帖由 babywant 於 12-02-10 發表
我想睇董曉芳醫生在翹康,請問睇一次貴嗎?要幾錢?同係仁安睇有咩分別呢? ...
仁安醫生算平,iui約$8xxx,翹康應該比仁安平多小小,但有次day2打去,竟然話醫生放假,姑娘又無交帶,最後都要經仁安姑娘約返去仁安睇
同埋翹康多仁到企到出門口,又多b6

等待....

大宅

咁翹康真係好好咁噃,如何唔係都唔會咁多人啦,唔知翹康邊個醫生最多人睇呢?可否介紹一下!

男爵府

陪月勳章

babywant 發表於 12-2-10 19:20
我想睇董曉芳醫生在翹康,請問睇一次貴嗎?要幾錢?同係仁安睇有咩分別呢? ...
唔係貴平既問題... 係聽聞董醫生已經唔接新症~

感謝有"你"~

大宅

引用:咁翹康真係好好咁噃,如何唔係都唔會咁多人

原帖由 babywant 於 12-02-10 發表
咁翹康真係好好咁噃,如何唔係都唔會咁多人啦,唔知翹康邊個醫生最多人睇呢?可否介紹一下! ...
好唔好真係唔知,但一間診所咁多個醫生睇症實多人

等待....

大宅

回覆 GremlinsYY 的帖子

係呀..我前幾日打去問..佢話董醫生唔收新症啦...
好無奈呀!又要搵個第2個啦..

大宅

回覆:董醫生貴嗎?

下!我上個月打去仁安問都重book到,6月尾睇!

大宅

董醫生係久唔久新一兩個新症的!
翹康婦產科果面係好多人‥輔助生帝果面冇乜人咋!
如果排仁安係會快d同貴d‥好多人排到仁安睇後會轉返出去翹康睇!
[

首頁

尾頁

跳至