用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁
王國facebook
義工

軟硬電腦 今日: 1|主題: 20613

iPad 跌爆mon. 維修幾多錢?

男爵府

國民生產總值:5438

老公頭先唔小心跌左iPad 落地,個mon.爆哂!唉!買左幾個月咋!唔知維修幾多錢?有人知嘛?

王國熱話
泰坪盛世*玄彬 Part 6 x《海德哲基爾與我...
宋仲基、宋慧喬確定出演新劇《太陽的後...
BEAST~비스트~∀ΔΣ 7/27 <YeY> 8th Mini Album ...
池城………………秘密

男爵府

引用:老公頭先唔小心跌左iPad+落地,個mon.爆哂

原帖由 pekkle1120 於 12-02-26 發表
老公頭先唔小心跌左iPad 落地,個mon.爆哂!唉!買左幾個月咋!唔知維修幾多錢?有人知嘛?:naugh ...
冇人幫到我?

大宅

國民生產總值:4975

回覆 pekkle1120 的帖子

1-2K from engineers (most are labor cost) - void Apple's the warranty. No guarantee it's a non-scratchable screen.

No idea from AppleStore. U may find details in here.
&quot;And liftoff, the final liftoff of Atlantis, shoulders of the space shuttle, America will continue the dream.&quot;

&quot;Liftoff for the final launch of Endeavor.  'xpending our knowledge, 'xpending our lives in space.&quot;

&quot;The final liftoff of Discovery, a tribute to the dedication, hard work and pride of America's space shuttle team.&quot;

別墅

國民生產總值:539

你預最少1500啦

男爵府

回覆:檸檬頭 的帖子

最後拎左去IFC 加$1488換部新機!

男爵府

國民生產總值:5942

$1488, 都ok bor. Thanks for the info.

大宅

國民生產總值:1828

回覆 pekkle1120 的帖子

請問點換? 拿部爆mon機去IFC Apple Store 加$$, 佢地就肯換部新俾你?

My son broke my iPad last night, the mon is broken ... pls share how you change it. Thanks!!

男爵府

回覆:tamtamchan 的帖子

你上apple IFC mall 登記個時間帶埋ipad去比佢睇,佢會問你換唔換?之後佢會報價比你!

大宅

國民生產總值:2699

剛剛換完 $1968
不過返到屋企一插落部電腦到,整壞了部電腦 
可以燒了低板

大宅

國民生產總值:2173

"換部新機"?

你就想

番新機來呀

係咪LL機?

男爵府

回覆:asdqwe 的帖子

Yes LL機

ry  我想問下睇邊可以知係咪LL機?  發表於 12-10-9 10:16

別墅

國民生產總值:602

我訂個mon返黎自己換

男爵府

回覆:cheng-o- 的帖子

咁勁!

複式洋房

國民生產總值:285

先達唔識人唔敢去,朋友介紹喺佐敦文英街地下換咗,iPad 2 整咗 $700,佢地都幾好 Service,可以考慮~~~

別墅

國民生產總值:747

我部iPhone4都跌爆左mon, 順便問埋大家意見, 賣返出去好 定係 拎去維修好呢?

複式洋房

國民生產總值:138

維修好去換s3

複式洋房

國民生產總值:155

ifc costs $23xx

大宅

國民生產總值:1911

回覆 小Nel 的帖子

請問文英街維修iPad mon嗰間有冇確實地址

複式洋房

國民生產總值:285

回覆 Pacokwok 的帖子

我上次去換 iPad 2 玻璃 $700,佢地話早啲拎去多數即日取機~~~

上次搞咗幾個鐘,佢地勁好心機,連啲舊膠紙都幫我清潔埋,又執埋個外殼,當然唔可能完美,起碼唔介手 ~~~ ^_^

又好頃,好禮貌,好過拎去旺角 100 倍~~~

保誠電腦中心‧ 佐敦文英街 3 號地下,Tel: 28825000

可以電話問好晒至拎過去~~~ 記住叫佢地送保護貼呀~~~ ^_^

大宅

國民生產總值:1911

回覆:小Nel 的帖子

Thank you!!!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎