•   黃色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供 27oC 86 %

嬰幼兒產品用家評台
王國商店facebook專頁
王國facebook
義工

搜索
親子王國 首頁 自由報料 有冇JM用緊金章既抽濕機?
go

有冇JM用緊金章既抽濕機?

子爵府

我見之前政府推介既抽濕機入面金章係較為平既, 所以諗住買啦!
跟住email問左幾個賣家, 有1個賣家竟然回覆我話衣樣抽濕機收到較多投訴,
所以佢全部貨退返去廠!
究竟真定假?? 我又未聽過...
係咪個賣家冇貨又想sell我第2個牌子先咁講呢?

王國熱話
一路生一路喊
37週1,剛起床發現有D啡不是紅,需要入院...
臨出世前二日有咩徵兆
係咪個個生完都升cup??

大宅

我用緊,都ok

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 回覆:happy44的帖子

用咗2年,暫時冇咩特别問題(touchwood)

大宅

我都用左兩年.. 冇問題..

大宅

回覆:有冇JM用緊金章既抽濕機?

金章咩model?幾多錢呢?我現在都search緊,唔知惠而浦又得唔得呢?

子爵府

我search緊政府講個隻, 2千幾蚊, 我岩岩打左去問, 話其實有咩問題,
佢話嘈, 漏水, 易壞...
真的嗎???有冇JM知道..

大宅

回覆:mikako1205 的帖子

係"金章"邊個model??

子爵府

TOUCH WOOD, 我用左兩年都無事, 我MAMI, FRIEND全都用20L及22L都無問題

子爵府

elaniemak 發表於 12-2-27 18:26
係"金章"邊個model??
金章好似得2隻, staff話一樣,只係唔同L

別墅

回覆:有冇JM用緊金章既抽濕機?

我有個friend喺大X行做,係代理金X牌既抽濕機,佢都叫我唔好買。佢自己都無用到,雖然可以攞到staff $...最後佢幫我搭買其他牌子...希望幫到妳們。

大宅

我個岩岩壞左, 又嘈又漏水, 仲過左保養, 都唔知整唔整好

大宅

醒目開學勳章

剛買了...好抵買...暫時好好用

子爵府

多謝各位既意見

不過我最後都係買左, 今日送貨黎, 衣家係房抽緊,
我唔知佢算唔算嘈, 佢同我爸媽屋企個部差唔多聲,
但我爸媽屋企用緊部日立已經用左10年..
所以我唔知衣家出D款會唔會比較靜,
不過對於我黎講都OK, 因為我係廳時會抽房, 係廳聽唔到就可以了

大宅

I planned to buy 金X牌抽濕機 based on 選擇月刊 last Sat, too.

The sales @ Jusco also said "金X牌抽濕機嘈, 漏水, 易壞" . i bought 樂信牌 finally.