網購天地

跳至

首頁
12345...21

尾頁

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

回覆 淘寶達人 的帖子

fb都有顯示,等我再試下先,唔該晒你呀!
I 大蚊豬   

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

回覆 淘寶達人 的帖子

fb都有show出來,我會再試多次,thx!
I 大蚊豬   

男爵府

淘寶達人 發表於 12-3-8 10:16
TMall 果 d 通常都有 5-10%
tmall d野貴d,少外貿貨

大宅

回覆 回覆:21g的帖子

係呀,不過如果你買國產貨,TMall 好多時都係生產商直賣,信心大好多…

複式洋房

想問下o個個GroupBuya淘寶購物網係咪都係同"淘慳家""56折"一樣架, 都係安全網站嗎? 因為驚佢信唔過, 盜取我acc資料呀

大宅

miraclebabi 發表於 12-3-9 22:25
想問下o個個GroupBuya淘寶購物網係咪都係同"淘慳家""56折"一樣架, 都係安全網站嗎? 因為驚佢信唔過, 盜取我 ...
GxxxxBuya 果 D 會抽你既回贈架,"淘慳家" 同 "56折" 果 D 係用你自己個 ID 做返利,所以多好多架...
佢淨係問你攞個 ID 黎整條返利 Link 出黎,點樣盜取你資料呢

miraclebabi  謝謝解答, 明白晒. GXXXBUYX佢要註冊,所以要入個人資料架.  發表於 12-3-12 22:36

大宅

畀面勳章

請問有D貨品有"限时促销", 咁係原價計"返利"定係"限时促销"價計返利??
因我見"限时促销"的價錢抵少少

大宅

謝謝

大宅

引用:請問有D貨品有"限时促销", 咁係原價計"返利

原帖由 oo蕃茄仔oo 於 12-03-10 發表
請問有D貨品有"限时促销", 咁係原價計"返利"定係"限时促销"價計返利??
因我見"限时促销"的價錢抵少少:wahah ...
會以最後成交價x返利既百份比計算,所以照樣有返利

大宅

冇支付寶實名認証提現唔到呀

男爵府

BK Milk勳章

淘慳家可不可以用購物車?

大宅

April_B 發表於 12-3-10 21:16
淘慳家可不可以用購物車?
可以,我試過返到!

大宅

cici888 發表於 12-3-10 19:28
冇支付寶實名認証提現唔到呀
你既交易幾時確認收貨架?如果係二月,要 3 月 15 號淘寶先會過比你架喎...
三月就要等 4 月 15 號...

男爵府

BK Milk勳章

淘寶達人 發表於 12-3-10 23:03
可以,我試過返到!
咁係咪照樣放落購物車,如果同一間shop買幾樣貨又洗唔洗續次?

大宅

April_B 發表於 12-3-11 01:38
咁係咪照樣放落購物車,如果同一間shop買幾樣貨又洗唔洗續次?
其實應該唔駛架,只要第一件經呢兩個網過返去淘寶就可以,不過我安全起見都係逐件 Search 下係咪件件有回贈囉

大宅

淘寶達人 發表於 12-3-10 23:18
你既交易幾時確認收貨架?如果係二月,要 3 月 15 號淘寶先會過比你架喎...
三月就要等 4 月 15 號... ...

我上年十二月買野時用過五六折,而家都係提現唔到

大宅

引用:Quote:淘寶達人 發表於 12-3-10 23:18 你既

原帖由 cici888 於 12-03-11 發表
我上年十二月買野時用過五六折,而家都係提現唔到
佢有冇出error msg,同埋你有冇link到你個支付寶acc?如果你識capture screen,可以將畫面post出黎或pm比我(記住刪除個人資料),睇下幫唔幫到你…

大宅

咁多位,唔好意思,岩岩再去五六折同淘慳家既 Website 睇過,宜家阿里媽媽(淘寶聯盟)係需要做身份證實名認證(之前唔需要的)先拎到錢!

但大家可以放心,香港人係可以拎到架 (只要你提供身份證/回鄉咭比淘寶)

From 56折:
Q9:是不是我没有通过支付宝实名认证,钱就取不出来?
是的,如果支付宝实名认证碰到问题,请打电话联系淘宝联盟或者支付宝客服:(

From 淘慳家:
9) 可唔可以現兜兜拎返錢呀?
答:如果你有做「銀行實名認證」就可以拎返錢,如果只係做「身份證認證」就可以留返下次買野用「支付寶」時比錢用!如果在實名認證有任何問題,請直接聯絡淘寶聯盟。

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

那請問已俾錢仲做唔做到返利?其實成個流程你點呢?有無人可以解說下

大宅

cindyheng 發表於 12-3-13 00:31
那請問已俾錢仲做唔做到返利?其實成個流程你點呢?有無人可以解說下
比左錢當然唔得啦... 新買先得~

去淘慳家或56網 Search 下你件貨有冇得返利, 記住入返你個 TaoBao ID, 有既話佢會整條 link 出黎彈返你去淘寶, 你好似平時買野咁加入購物車同結賬, 當你確認收貨第二日就會見到條返利數...
詳情你睇返第一個 post 啦~

首頁
12345...21

尾頁

跳至