網購天地

跳至

首頁
23456...21

尾頁

男爵府

淘寶達人 發表於 12-3-11 23:22
咁多位,唔好意思,岩岩再去五六折同淘慳家既 Website 睇過,宜家阿里媽媽(淘寶聯盟)係需要做身份證實名認 ...

我上星期已經係淘慳家到按咗立即刻返利, 8號係淘寶買嘢 ! 貨件已於11號送到, 我未確認收貨 ! 今日先做實名認證 !! 唔知返利現金會唔會入到支付寶呢 ?

大宅

回覆 回覆:socket的帖子

放心,只要你響提現時巳經做左支付寶實名認證就ok…
如果你呢個月內確認收貨,淘寶會響4月15號將返利既錢入落去你既 淘寶聯盟戶口,咁到時你禁提現,將d錢過返去你個支付寶戶口就可以啦!

大宅

唔見左之前回既 Post 既???

又出返黎... 真奇怪...

公爵府

用賣家名尋找係咪唔得呢 ?? 我尋找賣家名"0旦旦0"見到個賣家有2.92%返利 , 咁click"立即返利"然後"確定"入左淘慳家佢出既賣家主頁條link , 個網址同平時係唔同左 , 長左好多 , 但係再click店舖入面D貨品 , 佢又變返平時見到既網址

伯爵府

2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

吾好意思呀,有少少題外話
其實我見到淘點都有回贈, 雖然少D,但好似簡單好多咁... 因本身都經淘點充值, 吾駛再咩認証...
但係我見到佢返利果度寫搜尋完果件貨, 要立即購買, 咁但係我一間舖吾係買一件貨, 咁第1件立即購買左, 又SEARCH第二件立即購買, 咪要俾幾次運費???
慳埋慳埋都吾夠俾運費囉?
請問係咪真係要每次都立即購買呢? 多謝指教

男爵府

唔好意思,今日已經15號,點解仲係顯示"未結算收入"?

大宅

MiuMiuLi 發表於 12-3-14 22:59
用賣家名尋找係咪唔得呢 ?? 我尋找賣家名"0旦旦0"見到個賣家有2.92%返利 , 咁click"立即返利"然後"確定"入 ...
呢個係賣家既平均返利百份比,但注意未必件件都一樣既百份比。
條 URL 係長左,因為加左返利既 ID 落去 (你會見到自己既淘寶客 ID 的)...
入左去淘寶之後,好似平時咁加入購物車就 OK 架啦!版面上係唔會轉,但當你確定收貨之後,淘寶就會回贈到你既淘寶聯盟戶口,你可以睇返第一頁,果度有教學架!

大宅

koller 發表於 12-3-14 23:49
吾好意思呀,有少少題外話
其實我見到淘點都有回贈, 雖然少D,但好似簡單好多咁... 因本身都經淘點充值, 吾 ...
係呀,你唔介意每次返利少一半,其實可以用淘點黎做回贈...
呢個情況可能要同賣家溝通,叫佢幫你改價同合併訂單...
但用淘慳家同56網係可以直接用購物車架!

大宅

Leomummy 發表於 12-3-15 09:21
唔好意思,今日已經15號,點解仲係顯示"未結算收入"?
哈哈,唔好咁心急,15號都未過 

伯爵府

2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 淘寶達人 的帖子

吾該晒淘寶遠人,

想再問一下, 淘慳家係咪要下個月既15日至可以將d返利落番自己個支付寶戶口呢?

男爵府

淘寶達人 發表於 12-3-15 09:39
哈哈,唔好咁心急,15號都未過 
哈哈哈,我以為要今日入去確認,原來係要聽日架?等錢駛,心急咗

大宅

koller 發表於 12-3-15 09:48
回覆 淘寶達人 的帖子

吾該晒淘寶遠人,
唔係淘慳家比你架,係淘寶直接返利比你架

淘慳家/56網只係幫你整條返利 link 出黎...
如果你今個月內確認收貨既 Transaction, 下個月 15 號就有得拎...

btw... 大家要小心,用返利 link 時盡量唔好去其他 website until 買完...
因為好多大陸 website (就算係速遞既官方 website),都會整條返利 link 係佢地網頁... 有可能 d 返利無那那比左佢地都唔知...

公爵府

都係唔得 , 淘寶聯盟綁定支付寶戶口果度有問題 , 我個支付寶戶口係有做"實名認證" , 但係淘寶聯盟話我個支付寶冇經過"實名認證" , 叫我進行"實名認證"或者更改綁定第二個支付寶戶口 , 但係我入支付寶首頁睇 , 有顯示我個支付寶戶口係有"實名認證"同"數字證書" , 咁即係算有定冇 ?? 都唔知佢攪乜

大宅

引用:都係唔得 , 淘寶聯盟綁定支付寶戶口果度有

原帖由 MiuMiuLi 於 12-03-15 發表
都係唔得 , 淘寶聯盟綁定支付寶戶口果度有問題 , 我個支付寶戶口係有做"實名認證" , 但係淘寶聯盟話我個支 ...
放心,只要你響支付寶做左實名認證就ok,我個status都話未認證,可能我地只係做左身份證認證無做銀行戶口認證,但係我之前都過到錢返去支付寶架

公爵府

回覆 淘寶達人 的帖子

我開始鍾意"淘慳家"呢個網 , 我依家用佢黎搵貨 , 打個貨品名 , 佢搵完邊間有返利 , 又由低開始排埋價錢比我睇 , 又可以淨顯示廣東省賣家 , 淘寶達人呢個介紹真係冇得頂

大宅

MiuMiuLi 發表於 12-3-15 19:47
回覆 淘寶達人 的帖子

我開始鍾意"淘慳家"呢個網 , 我依家用佢黎搵貨 , 打個貨品名 , 佢搵完邊間有返利 , ...
我鐘意佢係繁體字咋,同埋 56 網無得 Search 賣家名
不過大家鐘意用邊個就邊個啦,呢兩個網我都用過,兩個都 OK 的~

大宅

Leomummy 發表於 12-3-15 09:51
哈哈哈,我以為要今日入去確認,原來係要聽日架?等錢駛,心急咗
有錢收啦

大宅

你好,是否提現立即在支付寶過數的? 你未做銀行戶口認證,今次過到錢返去支付寶嗎? 我過不到呀。 好難呀

大宅

carrielam_2000 發表於 12-3-16 00:42
你好,是否提現立即在支付寶過數的? 你未做銀行戶口認證,今次過到錢返去支付寶嗎? 我過不到呀。 好難 ...
係淘寶聯盟提現只係過錢落支付寶,唔需要銀行戶口認證架! 只要你有做身份證實名認證就可以!

男爵府

淘寶達人 發表於 12-3-15 20:19
有錢收啦
係呀係呀,我按提現,佢轉返入我支付宝度,本來睇唔到架,要撳入去收支細明,先睇到入咗數唔該晒

首頁
23456...21

尾頁

跳至