•   酷熱天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供 33oC 63 %

嬰幼兒產品用家評台
王國商店facebook專頁
王國facebook
義工

搜索
親子王國 首頁 手機樂園 酷狗音樂
go

[iPhone] 酷狗音樂

男爵府

醒目開學勳章

點解酷狗音樂個apps吾見左ga
我剷左諗住dl 番揾吾到ge,

有冇第2個free ge 音樂網呀?

thx~

王國熱話
Notebook 邊個牌子好?
富士通 note book
★☆ 機照打,水照吹 ☆★
無法更改首頁

伯爵府

便便特搜勳章 馬年勳章 BK Milk勳章

酷狗音樂係非法...下左架啦 自己上返 酷狗 下載返
http://download.kugou.com/iphone.html

伯爵府

便便特搜勳章 馬年勳章 BK Milk勳章

酷狗個網有得下載 apps

男爵府

醒目開學勳章

linggo 發表於 12-3-3 21:48
酷狗音樂係非法...下左架啦 自己上返 酷狗 下載返
http://download.kugou.com/iphone.html
...
即係上番酷狗dl?
但係之前有apps ga?

大宅

酷狗音樂

唔係喎,我喺market仲見到"酷狗音樂播放器", 熱門免費下載排第9位添。

My little Son

寶石宮

玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 馬年勳章

引用:唔係喎,我喺market仲見到"酷狗音樂播放器"

原帖由 k-k-mummy 於 12-03-04 發表
唔係喎,我喺market仲見到"酷狗音樂播放器", 熱門免費下載排第9位添。
不過iPhone 冇左呢個apps

大宅

酷狗音樂

咁即係唔係酷狗音樂有咩問題,係佢同apple store 之間出咗問題
耐唔中都見iphone user話唔見野

My little Son

大宅

回覆:k-k-mummy 的帖子

Iphone點樣做可以download呢?

複式洋房

Winnie1810 發表於 12-3-4 23:15
Iphone點樣做可以download呢?
以我所知如果itunes下載唔到好似要JB部機先可以裝到

子爵府

BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我宜家用搜狗 download 左再入返落IPHONE咋

男爵府

醒目開學勳章

8仔 發表於 12-3-8 10:33
即係點呀

大宅

我想問下, 這2天入酷狗音樂, 網絡曲庫, 他要我註冊戶名, 但註冊又服務繁忙,請稍後, 有沒有人有這現象出現, 是否'酷狗音樂' for i-phone 有問題 ?

Thanks !

大宅

8仔 發表於 12-3-8 10:33
但我download左再入落iPhone ,歌名會出現亂碼,有冇辦法解決?

子爵府

busywomen 發表於 12-3-9 16:34
但我download左再入落iPhone ,歌名會出現亂碼,有冇辦法解決?

有亂碼, 係因為FOLDER內有歌曲既資料 (可能係簡體字)
你只要係DOWNLOAD完, RIGHT CLICK個FILE, 你會見到PROPERTIES, CLICK入去又會見到DETAILS, 再click入去又會見到下面有一句"remove............", click左入去 remove all info, 咁你再入d歌落iphone就唔會有亂碼
希望你明我講咩, 因為我打完都覺有d亂呀

子爵府

mabbkk 發表於 12-3-8 21:11
即係點呀
即係先係computer downloda左d歌, 再入返落iphone