用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁

自由講場 今日: 2677|主題: 666739

go 剩女愛作戰, 啲剩男....

男爵府

國民生產總值:7974

馬年勳章

啲剩女大部份都OK幾好喎, 但係啲剩男.... 好.... 唔包裝吓囉...
點解會咁嫁....

禁止訪問

國民生產總值:458

回覆:剩女愛作戰, 啲剩男....

禁止訪問

禁止訪問

引用:啲剩女大部份都OK幾好喎,+但係啲剩男....+

珍珠宮

國民生產總值:35949

剛升了一級

水晶宮

國民生產總值:50313

馬年勳章

我睇左, 笑左出黎

子爵府

國民生產總值:14389

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

男爵府

國民生產總值:9350

引用:我睇左,+笑左出黎

原帖由 肥妹心 於 12-04-09 發表
我睇左, 笑左出黎

珍珠宮

國民生產總值:49778

醒目開學勳章 大廚勳章

BeautyPinky 發表於 12-4-9 22:59
啲剩女大部份都OK幾好喎, 但係啲剩男.... 好.... 唔包裝吓囉...
點解會咁嫁.... ...

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

別墅

國民生產總值:546

你選人,人選你

水晶宮

國民生產總值:64566

我上去,執D騎呢怪俾我,大嗌回水都似.
好現實,公子多金大把女吼,呢幾件,算罷啦.
過去心不可得,現在心不可得,未來心不可得。

珍珠宮

國民生產總值:31813

現實o的講,一個樣四正,有返咁上下收入,有份正當工作既男仔,性格正常,要搵女友唔太難!

男爵府

國民生產總值:8311

洗5洗眨低曬D女仔

大宅

國民生產總值:2494

引用:現實o的講,一個樣四正,有返咁上下收入,有份

原帖由 loer_er 於 12-04-09 發表
現實o的講,一個樣四正,有返咁上下收入,有份正當工作既男仔,性格正常,要搵女友唔太難! ...
同意

禁止訪問

國民生產總值:67964

禁止訪問

國民生產總值:67964

引用:現實o的講,一個樣四正,有返咁上下收入,有份

大宅

國民生產總值:2232

複式洋房

國民生產總值:341

我諗嗰 d speed dating 都有分級數, 好明顯頭先嗰 d 係 cheap d lor,
起碼都揾間 fine dinning 嘅餐廳吖, 頭先嗰度好似喺 d 唐樓單位咁

公爵府

國民生產總值:26108

畀面勳章 陪月勳章

引用:洗5洗眨低曬D女仔 +

原帖由 anitapooh41 於 12-04-09 發表
洗5洗眨低曬D女仔
咪係,搞個咁既節目叫淨女大作戰,講到係D女仔好慘,無人要,又唔睇下個3個speed dating既男子都唔好得去邊!

大宅

國民生產總值:3504

回覆:Maggie1212 的帖子

依家有好多做保險經紀去speed搵客架

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎