用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁

出埠旅行 今日: 943|主題: 68204

go 大阪兒童樂園

大宅

國民生產總值:3889

for 4 歲小朋友啱唔啱玩..?

地點唔知會唔會好 "隔涉"...?
位於地鐵界筋線“扇町站”附近的

王國熱話
胃管進食
荃灣邊間老人院護理好?
點樣同一個固執,文塞,好負面嘅老人家...
脚踝腫痛

大宅

國民生產總值:2435

你指的是 KIDZANIA 嗎 ? 4歲好口岩玩, 路程唔複習, 你上網SEARCH.我記得在一個大站轉車去甲子園站, 坐特急20MINS 左右就到.

大宅

我指的是這個呀

http://www.kidsplaza.or.jp

男爵府

國民生產總值:7481

Is it suitable for kids who can't read or understand Japanese well?

大宅

cpcog 發表於 12-5-29 10:39
Is it suitable for kids who can't read or understand Japanese well?

which one do you mean?

Kidzania or 大阪兒童樂園 kidsplaza ?

大宅

其實 Kidzania 係唔係等於 大阪兒童樂園 kidsplaza ?

男爵府

國民生產總值:7481

I mean kidsplaza. :)

大宅

國民生產總值:3698

BK Milk勳章

個人覺得Kids Plaza似科學館,唔係太特別,基本係參觀。但KidZania就真係比較好有啟發性,細路仔一定樂而忘返!

cpcog  is it similar to Babyboss?  發表於 12-5-29 17:49

伯爵府

國民生產總值:17310

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:個人覺得Kids+Plaza似科學館,唔係太特別,

原帖由 Ellen 於 12-05-29 發表
個人覺得Kids Plaza似科學館,唔係太特別,基本係參觀。但KidZania就真係比較好有啟發性,細路仔一定樂而忘 ...
但kids plaza都很值得去!

男爵府

國民生產總值:9081

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

國民生產總值:9081

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

我去 5D4N 咋喎

又去 kids plaza, 又去 kidzania....???

seems impossible 呀....!
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎