用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁
王國facebook

手機樂園 今日: 16|主題: 18344

go [Android] 想用電視畫面播出

大宅

國民生產總值:1013

用緊三星note,想問一下如果想接駁電視播出,應該要點做?Thank

王國熱話
7小福, 我們這家 meow
狗狗老了....
奇怪貓味
荃灣醫院

伯爵府

國民生產總值:19902

便便特搜勳章 馬年勳章 BK Milk勳章

買條線... hdmi 轉換器

阿仔...大家要有禮貌呀

大宅

國民生產總值:1548

引用:買條線... hdmi 轉換器

原帖由 linggo 於 12-06-05 發表
買條線... hdmi 轉換器
how much is it ?

大宅

淨係買呢一條就得呀?仲需唔需要加其他野?

伯爵府

國民生產總值:19902

便便特搜勳章 馬年勳章 BK Milk勳章

沒留意多少錢...
除了正貨, 有出A貨的..你可以腦場找找....
接上就再接 HDMI 線輸出電視, 沒有東西要買囉.
阿仔...大家要有禮貌呀

大宅

國民生產總值:4624

想用電視畫面播出

旺角好似七八十,但中段位置要插差電嘅線(即係marco usb),記得近插蘇就得喇。

大宅

唔該晒

子爵府

國民生產總值:11238

係咪黃金或者鴨寮街都有?Note同Tab係咪一樣咁做?要買什麽配件呢?因為我完全吾曉所以想問清楚,怕去度吾知要買D乜,Thx!

大宅

回覆:lai8888 的帖子

note出嚟個位係micro usb,tab係特別頭,唔同嘅!

子爵府

咁係咪兩部都可以接駁用電視睇?Thx!

大宅

回覆:lai8888 的帖子

係,不過要分開兩條線買。

子爵府

回覆 xopinkpink 的帖子

吾該晒
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎