用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁

自由講場 今日: 1166|主題: 666361

go 空氣清新機,妳哋用那一部?

公爵府

國民生產總值:25725

請指點!

Sharpe 38O 好唔好用?

大宅

國民生產總值:4877

我用果部你淘番來, 好唔好用, 有冇用我唔知WOR

不過我鐘意用, 因為我LIKE 聞D 香氣~~ 感覺又可以殺菌. 感覺很好~~

子爵府

國民生產總值:10134

馬年勳章

我用sharpe fu-w40aw 覺得好好用

公爵府

回覆:SS0303 的帖子

對鼻敏感有冇效呢?

伯爵府

國民生產總值:16310

引用:我用果部你淘番來, 好唔好用, 有冇用我唔知

原帖由 elmamama 於 12-06-17 發表
我用果部你淘番來, 好唔好用, 有冇用我唔知WOR

不過我鐘意用, 因為我LIKE 聞D 香氣~~ 感覺又可以殺菌. 感 ...
有無link我都想淘返部,好似對鼻敏感有用

珍珠宮

國民生產總值:34726

BK Milk勳章

回覆:空氣清新機,妳哋用那一部?

Sharp

大宅

國民生產總值:2541

空氣清新機,妳哋用那一部?

Panasonic都好

男爵府

國民生產總值:9750

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

I'm using BioEm , this is my doctor recommend( 對鼻敏感有用). you can go to their web-site and have a look . maybe it will good for you :loveliness:
Cute﹗

子爵府

國民生產總值:10839

I use Mitushiba. Silent and good.

But Sharp/Panasonic are both great too.
慢慢來, 吾洗急, 但最緊要快.

公爵府

回覆:寫我心情 的帖子

Thanks!

公爵府

回覆:寫我心情 的帖子

Thanks!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎