用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁
王國facebook

美容扮靚 今日: 561|主題: 89236

go Bioderma紅水行貨與水貨

禁止訪問

國民生產總值:1227

王國熱話
同bb講“媽咪遲啲要番工喇”bb就喊爆
大學畢業秘書,月薪大約幾多?
想問下sales 朋友意見, 有點長thanks
會唔會請假出席學校聖誕party?

禁止訪問

Bioderma紅水行貨與水貨

大宅

國民生產總值:3239

回覆:Bioderma紅水行貨與水貨

I want to know too

大宅

國民生產總值:3109

我都想知
不過寧願貴D都去番萬0、或者紅水間專門店買
心理上覺得保障D

禁止訪問

洋房

國民生產總值:44

我都想知

大宅

國民生產總值:3001

我都係colourmix買左支大既,用后覺得同萬0買無分別!

大宅

國民生產總值:3220

我用左水貨好多支了,因價錢實在差太遠,唔覺有問題,唔用佢直頭唔識落妝。但眼妝會另外用其他落。

男爵府

國民生產總值:7040

馬年勳章

行貨 / 水貨都冇所謂....我都係用水貨.

禁止訪問

大宅

國民生產總值:3250

畀面勳章 馬年勳章

我覺得差唔多... 不過當行貨減到水貨咁平就大量入貨

男爵府

國民生產總值:5614

一向用開水貨,之前聽jm講有分別,萬0做折時専登買支比較下,我暫時覺無咩分別{:1_1:}

禁止訪問

引用:我覺得差唔多... 不過當行貨減到水貨咁平就

大宅

國民生產總值:3250

畀面勳章 馬年勳章

引用:Quote:原帖由+little_stars+於+12-07-18+發

原帖由 凱雪 於 12-07-19 發表
行貨幾時減到水貨咁平呀
好耐之前近新年個排,專門店勁減價

侯爵府

國民生產總值:22260

我最先用時都只去Mannings買(當時都無colourmix),用咗成兩年,之後見colourmix 咁鬼平所以買支試下,我就覺得一d分別都無。

大宅

國民生產總值:3456

水貨係唔經香港代理攞貨jar ma, 即係你去卓記,成日都有d loreal買平一半,但係寫thai文個d呢...唔同地方訂價唔同,咁去d平d既地方入貨,拎番黎hk賣就叫水貨架喇
紅水個價差太遠,同埋落妝唔同護膚品咁, 會長時間放係塊面到,落完都會再洗多次面既,所以我都轉用水貨好耐lu

大宅

國民生產總值:4626

差咁遠既原因係,行貨要賺你$$,實情bioderma 係法國只不過同neutrogena 同grade!咁香港之所以咁貴,係間行要圍皮。加上萬0要上架費,又要每個月分$$,唔mark高d個價,做得黎都比哂佢喇

禁止訪問

引用:水貨係唔經香港代理攞貨jar ma, 即係你去卓

禁止訪問

引用:差咁遠既原因係,行貨要賺你$$,實情bioder

大宅

國民生產總值:3239

我都覺得無分別

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎