使用意見

跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

今次受影響的,包括正使用 iOS 4.2.x及4.3.x的 iPhone用戶,而iPhone4S 的 iOS 預設為iOS5所以不受影響。iPhone3s及iPhone4的用戶須將iOS升級才能正常使用最新版的BK app。

程式開發員已在修改程式支援 iOS 4.2.x及4.3.x的iPhone用戶,以盡快推出更新版解決是次問題。

造成各位國民之不便,我們謹此致歉!

如欲查看手機的iOS版本的國民,請按手機內「設定」的「一般」,再按「關於本機」,「版本」一欄便會顯示手機的iOS。

珍珠宮

春季勳章 冬日勳章 畀面勳章

國務專員 發表於 12-8-15 11:07
今次受影響的,包括正使用 iOS 4.2.x及4.3.x的 iPhone用戶,而iPhone4S 的 iOS 預設為iOS5所以不受影響。iP ...

唔該哂我等你

男爵府

回覆 yoyob230398 的帖子

thx~~ hope can fix the problem asap la

瑪瑙宮

畀面勳章

點解歧視我哋呢D用4.2嘅人

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 國務專員 的帖子

我喺iphone 4 嘅safari 不能"引用" 及 "回覆" 是否亦都與 版本不吻合而不能打字??????

按入後出咗白框, 但襟極都冇keyboard 樣出, 為何?

apps 經常彈, 上safari 又唔比我回覆, 咁即係想我奌?????

男爵府

pooh仔 發表於 12-8-16 00:44
回覆 國務專員 的帖子

我喺iphone 4 嘅safari 不能"引用" 及 "回覆" 是否亦都與 版本不吻合而不能打字???? ...

i have the same problem, too

子爵府

咁我係4.1喎,更新左咪用唔到?

大宅

幣!更新左.... 用唔到....

我等你好消息啦, Thx Thx!!

大宅

畀面勳章

用唔到....
好开心

大宅

回覆 tyon 的帖子

我都係4.1, 點做好~~~~
><

禁止訪問

遊學勳章 趣教勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

大宅

回覆:關於部份已更新BK iPhone app的用戶遇到彈app的問題

幾時修改好呀??

子爵府

幾時攪得掂~

子爵府

rosan1012 發表於 12-8-17 00:25
回覆 tyon 的帖子

我都系4.1, 點做好~~~~
我都唔知點upgate?

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

應該檢查下用家部機既 ios 版本先俾下載囉...
以家係車, 都唔知睇咩 app 好啦

幾時可以做埋...可以睇到 "點評" 呢....係手機睇唔到, 慢慢就會浪費呢個功能...
阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

大宅

請問幾時整好?? 這幾日無得用BK APP好失落!
或者裝番舊version??

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 BB防敏心得分享勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 至尊種植勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 熱血金章 7周年華麗國民 魅力王子 魅力公主 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Hi all,

current BK app version 2.4 in app store requires to run at IOS 5.0 or above. we suggest all members to upgrade to lastest IOS version before upgrade/downloading 2.4 version. For those whom doesn't what to upgrade their IOS then should wait until the next version 2.4.1 for compatibility fixes. Targeted date is the end of August or first week of September, depends on Apple's reviewing progress.

Best Regards

Senior IT Person
test

男爵府

回覆:digichoi 的帖子

我部電腦down左所以update唔到ios,我用iphone4所以無得在iphone內自行更新ios,想問來緊新的bk apps會否繼續歧視iphone3\4我用戶

男爵府

回覆:digichoi 的帖子

我而家要用人地iphone先上到bk

大宅

回覆 digichoi 的帖子

真係要咁耐嗎?
仲有等八月尾?
可唔可以快少少~~~
THANKS!!!!!

首頁

尾頁

跳至