用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁
王國facebook

今日: 177|主題: 72254

go 卓悅pigeon日版乳墊$98 126+10塊底嘛?

男爵府

國民生產總值:9111

卓悅pigeon日版乳墊$98 126+10塊底嘛?

王國熱話
日本碌卡
聖誕首爾親子遊,大家plan好行程未?
12月中去福岡。有冇人去呀?一齊嚟傾吓
韓國之旅後感

男爵府

國民生產總值:5985

比起我買多左10塊,加左$3
抵~

子爵府

國民生產總值:14541

回覆:卓悅pigeon日版乳墊$98 126+10塊底嘛

搵左幾間卓悅都無貨,知唔知邊間有?

男爵府

國民生產總值:9111

引用:搵左幾間卓悅都無貨,知唔知邊間有? +

原帖由 fanfan0582 於 12-08-21 發表
搵左幾間卓悅都無貨,知唔知邊間有?
中環h n m對面

男爵府

國民生產總值:9709

抵,我之前買$78/80片

大宅

國民生產總值:2604

回覆:卓悅pigeon日版乳墊$98 126+10塊底嘛?

我今日喺佐敦卓悅買了2包

大宅

國民生產總值:3422

抵丫. 我之前係永安買 $98 (90片)
同過幾個牌字ge 乳墊, piegon 最好用, 其次就係chu chu.

但想問, 點叫日版丫? 係屈人封/萬0 同永安睇過係寫made in japan 架wor
[size=medium]HiHi咁多位! 入o黎睇o下BB朗D相啦!! 溢溢 悅悅 無限Fun [size=x-small]朗B話: 亞媽真係好鬼懶ga, 我小學la..有無新相牙

大宅

國民生產總值:1125

回覆:卓悅pigeon日版乳墊$98 126+10塊底嘛?

抵呀!我之前喺九龍城買要$118/126片嫁!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:2604

引用:抵呀!我之前喺九龍城買要$118/126片嫁!+ +

原帖由 mrsaprilee 於 12-08-24 發表
抵呀!我之前喺九龍城買要$118/126片嫁!
我昨天喺卓悅買無送10塊但$98

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎