自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

oto or osim瘦身腰帶

邊集好D ? 請比意見, 我想買, 兩集有無分别? 功能一樣嗎 ?

大宅

Re: oto or osim瘦身腰帶

kkmother2000:

osim瘦身腰帶多人買d架,可能個樣靚d囉.

kkmother2000 寫道:
邊集好D ? 請比意見, 我想買, 兩集有無分别? 功能一樣嗎 ?

別墅

有沒有人用過真係有效呀?

別墅

Yes, I want to know as well.

Recently there was a topic here discussing this but it was lost now. I recall that the last posting was from a mummy who bought OTO belt but was found that it affect the position of her "uterus ring" (I am sorry I dun know the exact translation) after using one week. I would be much grateful if that mummy can let us know her follow-ups. I have tried OTO before but found that the vibration is too strong and I have the same concern as well, i.e. affect the organs, like uterus and disgestive system. Can anyone share more about it?

Thanks a million.

別墅

我姑奶可能是因有電線連住條腰帶,不能走開,所以坐着來用,用了一個月,條腰粗了許多,我識她十多年從未見過她的腰那麼粗大。後來我和阿嫂貪玩借她的來用,肚皮都好痕及發紅,我姑奶說她用時也覺得痕但用得多就習慣了。
兒女是耶和華所賜的產業  詩篇127章3節

大宅

pearlkam
>>條腰粗了許多,我識她十多年從未見過她的腰那麼粗大

係唔係瘦左好多???
係用 oto 定 osim
Cheers, Elaine

別墅

別墅

條腰"粗"了許多,我識她十多年從未見過她的腰那麼粗大

唔係瘦左好多
好似係用osim

記住忍到痕先好用,隔住件衫都痕。

大宅

點解會粗ga?? 佢幾耐用一次? ?-(

別墅

可能是因有電線連住條腰帶,我姑奶不能走開,所以坐着來用,日日用,每日跟program用一次,用了一個月,條腰粗了許多。

記住忍到痕先好用,隔住件衫都痕。

男爵府

我用左一個月覺得條腰 firm 左喎, 體重都有少少減輕左. 我覺得幾好喎, 唔明點解你姑奶條腰居然會粗左咁奇怪.

男爵府

"osim"~我同事用咗1個月多d,減咗1吋半,跟住有同事又買,佢個肚腩位結實同細咗,我見佢哋咁有效,未跟住又買嚟試下,不過只用咗5日,頭2日真係痕,之後用冇咁痕,說明書都有講話會痕嘅,慢慢就會冇事,減到話比大家知
携手共白頭,掌心繞指柔,紅塵有你伴,一生都富有

別墅

請問價錢貴唔貴呢??

子爵府

去美容扮攪靚果邊有TOPIC,大家都討論呢2隻野
攪到我都想買返條~

男爵府

osim~$1,380 我買個日咁啱吉之島係感謝日,有95%
携手共白頭,掌心繞指柔,紅塵有你伴,一生都富有

首頁

尾頁

跳至