自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

係巴士部跌左落石屎地,左上角爆左,換要幾錢?
Ebay有冇浄mon 買?我自己換,心痛,用左冇三個月。

別墅

回覆:好唔開心,我部Galaxy S3 爆左mon

<br><br>

子爵府

嘩,好傷,好似mon要二千

男爵府

NewbieMama 發表於 12-9-18 16:18
老公上個月上samsung換左個mon(條灰邊係包埋既),$1550蚊,之後一星期內又爆多次,不過只爆個角玻璃小小, ...
我都係爆左角.........我又係怕換完又爆, 而家忍住先仲要比老公話叫你買個套

男爵府

回覆 knifesheep 的帖子

我之前IPHONE 爆MON都係自己係EBAY 買個MON 換.......

大宅

回覆:monpetitbebe 的帖子

老公上個月上samsung換左個mon(條灰邊係包埋既),$1550蚊,之後一星期內又爆多次,不過只爆個角玻璃小小,遲d先算,好黑,破財擋災

男爵府

引用:TaoBao+買零件,自己換。應該不超過+$200。

原帖由 knifesheep 於 12-09-18 發表
TaoBao 買零件,自己換。
應該不超過 $200。
我見ebay 有賣個glass, us13.99<br><br>

knifesheep  我不知 taobao Galaxy 零件幾錢。我只是試過自己換 itouch 個 mon~   發表於 12-9-18 15:59

男爵府

回覆:ELWEV 的帖子

點換呀?剛換左兩個月,部舊iphone4仲係屋企<br><br>

男爵府

回覆:Kofepinga 的帖子

我都打算今日咁做,兩個月炸。。。。。<br><br>

禁止發言

回覆:jolly_bear 的帖子

子爵府

熱血勳章

TaoBao 買零件,自己換。
應該不超過 $200。

大宅

又可以換部新電話!

水晶宮

肉赤

大宅

有保養架嘛

伯爵府

引用:Quote:原帖由+Kofepinga+於+12-09-18+發表

原帖由 siuman3317 於 12-09-18 發表
無用㗎!

珍珠宮

認識瑞士牛牛第二回

子爵府

引用:有保養一於去維修博大霧~帶埋阿B去。 話唔

原帖由 Kofepinga 於 12-09-18 發表
有保養一於去維修博大霧~帶埋阿B去。
話唔知點解禁,問有無跌,話無,但有時阿B拎左上手玩~扮傻,問乜都唔 ...
無用㗎!<br><br>

circleda  重自己出醜  發表於 12-9-18 18:53

伯爵府

有保養一於去維修博大霧~帶埋阿B去。
話唔知點解禁,問有無跌,話無,但有時阿B拎左上手玩~扮傻,問乜都唔知啦~同埋講話用得耐機好熱,有無關係~之類啦~
應該都換比你既~
但要扮下懵,講下大話,委屈下~

大宅

爆玻璃
hk三星一定唔包架啦<br><br>

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至