王國教室

跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

Trick or Treat??

萬聖節將至,除左扮鬼扮馬之外,大家有冇諗過點樣可以應下節呢?親子王國悉心為大家安排一個簡單、易學的萬聖節糖果班。自己製作獨一無二的萬聖節糖果,又可以應節、又可以享受下親子樂趣。只此一班,名額有限,詳情請參閱以下活動詳情

我地邀請到星級廚師小凌,擔任今次親子學堂的導師,教國民們製作別出心裁的萬聖節糖果。

親子學堂萬聖節自家製糖果工作坊

日期:20121027(星期六)

時間:下午2時至330

地址:BK OFFICE
觀塘鴻圖道16號志成工業大廈1 (港鐵:牛頭角站B6出口)

名額:10 (每位家長只可攜同一位子女)

報名費:港幣100元正(以包括材料費,每位參加者大約可製作10-15粒糖果)

導師:親子王國御廚—小凌

小凌簡介:

-20112012年出版《自家製星級西餐》12

-TVB生活頻道《新派煮意》主持

-am730專欄作家

-EasyChef W + Cooking Studio Food 行政總廚

-city’super 客席烹飪導師

-日本元氣集團釜屋本舖廚師

-經營「星級私房菜」

-蘋果日報客席烹飪導師

參加辦法:

即日起至10月18日中午12時前連同閣下的會員名稱、姓名、聯絡電話子女年,電郵至[email protected],註明「親子學堂萬聖節自家製糖果工作坊」,便有機會參加。

成功參加的國民將於1022前收到電郵通知,及安排報名費安排。

注意:

成功參加的國民,只可攜同1位子女參加

資料不詳者,將被取消資格。

成功參加者,將於1022日前,獲電郵通知。

不得兌換現金轉售一經發現親子王國將禁止日後參與同類活動及保留追究法律權利

個人資料只作是次活動登記之用,不會作任何銷售用途。

如有任何爭議,親子王國擁有最終決定權。

大宅

好想參加,但要番工,可以加一班星期日嗎?

外交大使  唔好意思,今次只此一場咋!反應好的話,我地會再舉辦。哈哈!  發表於 12-10-14 08:27

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

不過去唔到

洋房

原來有課程上,真是唔知添,
請問親子皇國請sales嗎?

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

我和孩子都未能參加! 支持加開星期日班

翡翠宮

回覆:「親子學堂 之 萬聖節自家製糖果工作坊」

如果係星期日就會參加

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

哈哈!多謝大家支持先。不過,星期日我地有一個萬聖節爬行及唱歌比賽係荃灣到做,所以撞左期呀!大家放心,我地會繼續舉辦唔同的親子活動比你地參加。

複式洋房

好得意呢

珍珠宮

熱血勳章 玩具勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章 遊學勳章

support!!!
but my baby is too small><

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

唔好意思!我有問題,我已pm 給你,請查看。

首頁

尾頁

跳至