美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

回覆:對付超級hard sell的美容院,點算好?美X源 Bexuty Solxtion

揾蘋果

0o小蘭o0  係喎!~ 都OK的!~  發表於 12-10-17 00:55

男爵府

引用:Quote:jjman983+發表於+12-10-16+08:00+係

原帖由 0o小蘭o0 於 12-10-16 發表
我試過話d卡在家,她們會突登同我一起搭的士去我家樓下等我拿的。。。 ...
好絶

0o小蘭o0  係呀....  發表於 12-10-17 00:55

大宅

回覆:0o小蘭o0 的帖子

其實如果個胸有問題,可買嘢搽!或者去韓國矯形重好喇!點解唔同朋友商量吓先呀!
我建議妳不要再去哪間美容院,當買個教訓!

0o小蘭o0  我係想保健...唔係想整大佢...因為我媽媽有乳癌, 所以怕only...  發表於 12-10-17 00:56

男爵府

回覆:對付超級hard sell的美容院,點算好?美X源 Bexuty Solxtion

你依家直情比佢地搶$, 你要記得同自己講, 食反重要d定做treatment重要, 你就會堅定say no!就算佢唔比你自己帶, 你都唔好再加$ la

大宅

jjman983 發表於 12-10-16 21:39
你依家直情比佢地搶$, 你要記得同自己講, 食反重要d定做treatment重要, 你就會堅定say no!就算佢唔比你自 ...
好的!總之,死不加錢!可以做就做,唔可以就叫她們回水,唔回水就消委會投訴,投訴無效就找萍果。對嗎?

大宅

isababy117 發表於 12-10-16 17:43
雙方都應該做記錄,佢緊係想你冇記錄啦,一陣又厄你話你唔記得,到時死無對證呀。每次做完都最好簽個名寫返 ...
佢地有本野, 次次都有簽有記錄, 係我自己無....

大宅

arsenalbi 發表於 12-10-16 19:43
其實如果個胸有問題,可買嘢搽!或者去韓國矯形重好喇!點解唔同朋友商量吓先呀!
我建議妳不要再去哪間美 ...
但係....累積總數有成1X萬, 好甘喎....

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+0o小蘭o0+於+12-10-16+發表我

原帖由 國民A 於 12-10-16 發表
好絶
:;pppp::;pppp::;pppp:唔係呱最多都係話落少少訂,冇帶$一百蚊都得冇諗過跟人返屋企

大宅

a-mi 發表於 12-10-17 00:56
唔係呱最多都係話落少少訂,冇帶$一百蚊都得冇諗過跟人返屋企:ghost ...
想問下, 落左訂的話, 下次來係咪都要繼續比返全數?

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:a-mi+發表於+12-10-17+00:56+唔係呱

原帖由 0o小蘭o0 於 12-10-17 發表
想問下, 落左訂的話, 下次來係咪都要繼續比返全數?
當然喇,Hold course咼:;pppp:下次冇咗呢個優惠我絕對唔會俾,我話岩既貴就貴。(次次都有更好更平,唔好心軟,我就唔信個競爭甘大,你唔俾優惠,咪去過第二間罹)

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+0o小蘭o0+於+12-10-17+發表想

原帖由 a-mi 於 12-10-17 發表
當然喇,Hold course咼下次冇咗呢個優惠我絕對唔會俾,我話岩既貴就貴。(次次都有更好更 ...
Sorry, 係尾數至岩。

大宅

a-mi 發表於 12-10-17 13:04
Sorry, 係尾數至岩。
咁如果仲有好多次treatment都未做完, 佢地咁樣的話. 落100元訂, 下次上去做埋D treatment時, 可唔可以話唔知個優惠的?

翡翠宮

引用:Quote:a-mi+發表於+12-10-17+13:04+Sorry,+

咁如果仲有好多次treatment都未做完, 佢地咁樣的話. 落100元訂, 下次上去做埋D treatment時, 可唔可以話唔 ...
唔知丫,我唔會

大宅

a-mi 發表於 12-10-17 18:50
唔知丫,我唔會
即係你直程唔去了?

翡翠宮

引用:Quote:a-mi+發表於+12-10-17+18:50+唔知丫

即係你直程唔去了?
我唔會俾$留Plan,要就一次過俾,亦唔會分期

大宅

回覆:0o小蘭o0 的帖子

小蘭,就算妳再去做護理!佢哋根本唔會真心幫妳做,之前妳都講佢哋會整痛妳!
咁樣重值得去嗎?!甘就甘啲!總好過妳再去再比佢哋夾,妳份人工無晒喇!唔通妳想借錢渡日?!當破財擋災!

男爵府

我話無錢,同唔帶信用咭上去,現金帶幾百蚊。

別墅

可唔可以將treatment的錢換胸油?下次帶埋個fd去壯膽?再唔係真係唔好再去啦,無底深潭,當賭錢輸左算。最後諗下搵傳媒比壓力佢地,話佢知會搞大件事博佢比返錢你?

珍珠宮

環保接龍勳章

樓主唔夠膽既話,真係揾個惡死d既朋友一齊上去幫下口好d。 仲有咁多course 未做,比我都會做埋佢,如果佢地求奇做,就乘機開佢地波,仲要大大聲等其他客都聽到! 其實最緊要係要惡過佢地,等佢地唔敢再蝦你!

大家好,我是子悠~~

伯爵府

你呢種人根本講極刀五會改變,就算大家比哂方法你又如何,你性格係企五硬就企五硬,做人應該保留一點尊嚴,錢無左咪揾過囉,咪鬼去勒,講得多也口臭,你只會送羊入虎口

首頁
12345...6

尾頁

跳至