美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

snowing 發表於 12-10-19 23:07
我話無錢,同唔帶信用咭上去,現金帶幾百蚊。
我而家都無帶卡咁上去了!~ 所以暫未有更多的損失!~

大宅

arsenalbi 發表於 12-10-19 16:02
小蘭,就算妳再去做護理!佢哋根本唔會真心幫妳做,之前妳都講佢哋會整痛妳!
咁樣重值得去嗎?!甘就甘啲 ...
之前佢地整痛我後, 我向消委會投訴, 佢地收到消委會警告, 而家唔會了!~ 其實, 呢度的姐妹們都講得對的. 我頭腦清醒D, 緊記堅決唔比錢唔帶錢呢個定律, 如果下次再夾我, 我會惡過佢地. 如果唔比我走, 我打就999搵警方, 話佢地非法禁固, 叫人來救我.

大宅

a-mi 發表於 12-10-17 20:51
我唔會俾$留Plan,要就一次過俾,亦唔會分期
以前我唔知原來係咁, 所以以為, 分期係好正常....以後唔會的了!~ THX!~

男爵府

畀面勳章

引用:你呢種人根本講極刀五會改變,就算大家比哂

原帖由 mmkk12 於 12-10-20 發表
你呢種人根本講極刀五會改變,就算大家比哂方法你又如何,你性格係企五硬就企五硬,做人應該保留一點尊嚴, ...
咁又唔好咁講嘢,性格係天生,樓主都已經好慘,佢都好想解決,佢都係希望聽吓大家意見參考吓,唔好咁話佢啦

0o小蘭o0  多謝你的體諒呀!~ THX!~  發表於 12-10-20 13:10

大宅

stephanielee 發表於 12-10-20 07:51
可唔可以將treatment的錢換胸油?下次帶埋個fd去壯膽?再唔係真係唔好再去啦,無底深潭,當賭錢輸左算。最後 ...
實唔得的, 因為我之前試過, 今日比佢地夾完, 聽日走去同佢地話取消都唔得. 佢地話, 因為D料已經訂左, 佢地無可能幫我硬食, 那些course係包料的. 所以你話將treatment的錢換胸油, 得的機會好細. 但我會緊記姐妹們的point的了!~

大宅

yubiwa310 發表於 12-10-20 09:14
樓主唔夠膽既話,真係揾個惡死d既朋友一齊上去幫下口好d。 仲有咁多course 未做,比我都會做埋佢,如果佢地 ...
佢地貌似唔多客, 但隔音做得幾好, 加上播住歌, 我完全聽唔到隔離房或外面的聲...我諗住帶錄音筆錄音, 作為佢地日後蝦我的証據.

大宅

mmkk12 發表於 12-10-20 09:35
你呢種人根本講極刀五會改變,就算大家比哂方法你又如何,你性格係企五硬就企五硬,做人應該保留一點尊嚴, ...
我緊張個胸, 係因為我媽媽有乳癌, 我唔想好似佢咁, 想盡早保養....你唔使禁勞氣喎!~ 我會企硬的了!~ 最近sell我, 我都無中招, 但佢地係咁用差唔多的理由, 令我怕下次會中招, 所以上來搵姐妹求救only!~

珍珠宮

環保接龍勳章

回覆 0o小蘭o0 的帖子

樓主加油 , 企硬! 記得唔駛怕唔好意思 。同埋真係錄音都唔好比佢到知 ,最好錄音時借D椅講下間美容院個名 ( EG 你地XXX 美容點點點 ) ,邊個SELL 你就問下佢叫咩名 (EG 乜乜小姐 , 我唔係太聽得明,你可以講多次咁上下) 。
大家好,我是子悠~~

大宅

yubiwa310 發表於 12-10-20 12:41
回覆 0o小蘭o0 的帖子

樓主加油 , 企硬! 記得唔駛怕唔好意思 。同埋真係錄音都唔好比佢到知 ,最好錄音時借 ...
又係喎!~ 好矯!~我有支錄音筆, 之前試過錄, 但佢地sell我時, 好細聲, only 現在的我聽到. 但自已知有支錄音筆係度, 個人都會打起12分精神!~ 試緊唔同地方來放支錄音筆來錄得清D!~

別墅

引用:Quote:mmkk12+發表於+12-10-20+09:35+你呢

原帖由 0o小蘭o0 於 12-10-20 發表
我緊張個胸, 係因為我媽媽有乳癌, 我唔想好似佢咁, 想盡早保養....你唔使禁勞氣喎!~ 我會企硬的了!~ 最近se ...
樓主未免是面皮薄又太單純。請記得呢啲係你辛苦賺來的血汗錢,你絕對有權決定點用,若果你窮到冇錢開飯,何需畀錢呢班無良奸商開飯?
下次有任何事都不妨報警及向消委會投訴,受唔受理係一回事,起碼嚇下班人唔好當你水魚咁搶。(老實講,見你咁好氹,我係佢都搵你開單啦)
Btw 呢啲treatment無助預防乳癌架喎,若佢咁sell你,係犯法的!

0o小蘭o0  佢地係用呢個point sell我的, 犯咩法呀?  發表於 12-10-21 02:04

伯爵府

引用:Quote:mmkk12+發表於+12-10-20+09:35+你呢

原帖由 0o小蘭o0 於 12-10-20 發表
我緊張個胸, 係因為我媽媽有乳癌, 我唔想好似佢咁, 想盡早保養....你唔使禁勞氣喎!~ 我會企硬的了!~ 最近se ...
sorry 我登你五值,我也許有點語氣重,再次講聲對不起。但乳癌關保養有何關係,證明你已被洗腦。

0o小蘭o0  唔使講sorry的, 你肉緊我的事, 我不知幾感謝你呢!~ 其實, 我對呢D無概念...  發表於 12-10-21 01:31

伯爵府

引用:Quote:原帖由+mmkk12+於+12-10-20+發表你呢

原帖由 abby1980 於 12-10-20 發表
咁又唔好咁講嘢,性格係天生,樓主都已經好慘,佢都好想解決,佢都係希望聽吓大家意見參考吓,唔好咁話佢啦 ...
咁我太激動了,對不起*但你看樓主已被嚴重洗腦,試問你會五會因為防止乳癌而做treatment ,她嘅價值觀已被扭曲

0o小蘭o0  佢地之前係咁話佢地有D客唔用某某機來整走D塞左的地方, 所以生腫留了....  發表於 12-10-21 01:31

大宅

回覆:對付超級hard sell的美容院,點算好?美X源 Bexuty Solxtion

樓主你太耳仔軟了!如果我係美容院既人,咁難得遇到有條大水魚,緊係渣光渣凈你啦!

0o小蘭o0  呢間係我的第一間美容院...好多野都唔明都唔識=.=  發表於 12-10-21 01:32

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+abby1980+於+12-10-20+發表咁

原帖由 mmkk12 於 12-10-20 發表
咁我太激動了,對不起*但你看樓主已被嚴重洗腦,試問你會五會因為防止乳癌而做treatment ,她嘅價值觀已被 ...
咁又唔洗對唔住,大家都係出自關心啫

伯爵府

abby1980 發表於 12-10-20 16:27
咁又唔洗對唔住,大家都係出自關心啫
阿媽教落,錯就要認,打就要企定麻..

一定要了解自己有咩問題
才會作出修正..

禁止訪問

大宅

Cheungsk 發表於 12-10-20 13:18
樓主未免是面皮薄又太單純。請記得呢啲係你辛苦賺來的血汗錢,你絕對有權決定點用,若果你窮到冇錢開飯,何 ...
佢地之前係咁話佢地有D客唔用某某機來整走D塞左的地方, 所以生腫留了....佢地的point係, 一時話我淋巴塞, 一時話我乳線塞. 淋巴塞要用RF, 乳線塞要用XX機. 塞左的地方唔通, 就好易生腫留....

大宅

pkseto2005 發表於 12-10-20 17:07
既然如此,建議你都每年做body check驗乳房。美容院d treatment有得做就做,打死都唔好再比$,做到淨番幾次 ...
又係喎....但驗到有事係咪只可以做手術? 可唔可以預防到的?

大宅

pkseto2005 發表於 12-10-20 17:07
既然如此,建議你都每年做body check驗乳房。美容院d treatment有得做就做,打死都唔好再比$,做到淨番幾次 ...

正有此意....不過, 我計過, 每次只係做2 至 3 part...一星期去一次, 一年52次. 本人還有近2百幾次, 即係做足年幾都仲得...

伯爵府

引用:Quote:pkseto2005+發表於+12-10-20+17:07+

原帖由 0o小蘭o0 於 12-10-21 發表
又係喎....但驗到有事係咪只可以做手術? 可唔可以預防到的?
咁你仲做咩機呀?淋巴塞一定要做treatment???做hot yoga 運用跑步五得咩???如果你咁驚,又問你飲食有沒有清淡為主??你已被嚴重扭曲究竟何為預防乳癌囉,點解五問e生,點解五去香港乳癌栛會,五洗再去做treament la 你了解左什麼是乳癌先講啦,唉,自欺欺人

首頁

尾頁

跳至