烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

效果也滿意,皮脆內軟

1st Anniversary

大宅

回覆:Gemini麵包機

有沒有JM也用此牌子麵包機嗎?一起交流一下

琥珀宮

親子達人勳章 畀面勳章

回覆:Gemini麵包機-第一機基本吐司

公爵府

牛年勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:mimiworkshop 的帖子

我都係用呢個牌子,但整咗兩三次方包之後就改整造型麵包了。

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

大宅

回覆:iris0811 的帖子

係咪都係用返呢部机整面團,然後攞出來造型呀?

大宅

iris0811 發表於 12-10-23 12:17
我都係用呢個牌子,但整咗兩三次方包之後就改整造型麵包了。
可否share食譜?
我跟足佢既食譜次次都失敗
密度太高 似蛋糕多過似麵包

南瓜妹  Me too  發表於 13-4-17 23:33

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 大廚勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

男爵府

HSBC有得換GEMINI GBM12,要$610,請問抵唔抵同好唔好?
我想換個麵包機,因個女好中意食麵包,不過我又擔心整得唔好食。

男爵府

畀面勳章

我都係睇中hsbc尼部gemini,都想知易唔易用,係咪可以用部機做cookie?

男爵府

我剛買Gemini有乾果格嗰隻,我好簡單,買黎做提子合桃麥包,做了五六次都好味。原來麵粉唔同做出黎效果都晤同

別墅

回覆 MusicTV 的帖子

請問您在那裡買麵粉?

大宅

回覆:mimiworkshop 的帖子

請問你呢部係咪GB M550?我都換左,不過未試過,請問係咪跟足機個食譜整就ok?thx~

男爵府

依家買$50維他奶,加388換購,但唔知邊個型號,我也心郁郁想買

男爵府

我都係用Gemini, 玩了幾個星期,只用一號功能,簡單又易用,yahoo bid $550元,抵玩

首頁

尾頁

跳至