自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

珍珠宮

熱血勳章 玩具勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章 遊學勳章

WALKING dead第三季(第三集)
有冇JM睇左喇?

BEACHLADY  剛看完第4集,so sad   發表於 12-11-13 00:36

珍珠宮

熱血勳章 玩具勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章 遊學勳章

個governor好變態,扮晒好人咁
雖然話就話越接得多人就越難有生存機會
我估佢淨係想KEEP住D女人因為可以生BB

1013angel  人到絕境,好多時都身不由己.....  發表於 12-10-30 17:02

公爵府

好媽媽勳章

http://www.van698.com/movie/vod-play-id-49007-sid-0-pid-2.html
你的人格如何,你的人生亦必如何!

珍珠宮

今季好好睇
又要打死人又要打活生生既人!
D黑暗面浮晒出黎!!!!
我估ANDREA對 GOVERNOR 春心動

Judy03    發表於 13-4-2 10:53
1013angel  夠激...  發表於 12-10-30 17:01

伯爵府

回覆:the WALKING dead第三季(第三集)

睇咗第二集,請問邊度有第三集睇?

1013angel  睇我post有...  發表於 12-10-30 17:01

珍珠宮

MrsWong 發表於 12-10-30 17:00
睇咗第二集,請問邊度有第三集睇?
你試下ANGEL條LINK
我係YOUTUBE睇得ENGlish subtitles

伯爵府

第三集悶左啲講人性嘅黑暗。

珍珠宮

E~最尾個SHOT都知GOVENOR變態啦
好人好者做咩KEEP間咁既房先
咁你地估之前MichonnE個兩隻WALKER係咪有親呢?
我估應該係!都係黑人黎GA喎!如果係佢其實好好囉!
佢要走自己都可以走啦!點解要為左ANDREA殺左佢識既WALKER!

珍珠宮

23 4 "Killer Within"[20] Guy Ferland Sang Kyu Kim November 4, 2012
24 5 "Say the Word"[20] Greg Nicotero[13] November 11,2012
25 6 "Hounded"[20] November 18, 2012
26 7 "When the Dead Come Knocking"[20] November 25,2012
27 8 "Made to Suffer"[20] December 2, 2012

今季有成16集!!

珊瑚宮

我以為係X屍添-V-

唔敢睇
生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

伯爵府

一個星期先出一集,真係好心急呀!

男爵府

畀面勳章

回覆:the WALKING dead 行屍走肉 第三季(第三集)

尋日睇左,又要等到下星期一先有得睇,不過真係好正!個個真係衰人來,殺左咁多人

珍珠宮

引用:我以為係X屍添-V-唔敢睇

原帖由 yuexu 於 12-10-30 發表
我以為係X屍添-V-

唔敢睇
好好睇架

珍珠宮

引用:一個星期先出一集,真係好心急呀!

原帖由 pandafong 於 12-10-30 發表
一個星期先出一集,真係好心急呀!
係啦

珊瑚宮

gloryglory13 發表於 12-10-30 17:22
好好睇架
感覺仲重口味過真愛如血--V
生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

珍珠宮

引用:尋日睇左,又要等到下星期一先有得睇,不過

原帖由 waiii08 於 12-10-30 發表
尋日睇左,又要等到下星期一先有得睇,不過真係好正!個個真係衰人來,殺左咁多人

...
學香港一星期五集

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+waiii08+於+12-10-30+發表尋

原帖由 gloryglory13 於 12-10-30 發表
學香港一星期五集
唔知呢套可以做幾多季呢!應該都算多收視掛

伯爵府

畀面勳章

gloryglory13 發表於 12-10-30 16:53
WALKING dead第三季(第三集)
有冇JM睇左喇?

me

伯爵府

畀面勳章

gloryglory13 發表於 12-10-30 16:54
個governor好變態,扮晒好人咁
雖然話就話越接得多人就越難有生存機會
我估佢淨係想KEEP住D女人因為可以生B ...

我初初都咁諗, 但諗深一層, 生咩鬼b.......都唔知會生咩出黎。mouth:

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 親子達人勳章 親子王國15週年勳章

等完左再睇~~~~

首頁
12345...9

尾頁

跳至